Zbuduj miasto żyjące przemysłem - wygraj DLC Industries! - Wersja do druku +- Cities Skylines - Polskie forum gry (https://citiesskylines.pl) +-- Dział: Cities Skylines I (https://citiesskylines.pl/dzial-Cities-Skylines-I) +--- Dział: Pokój wyzwań (https://citiesskylines.pl/dzial-Pokoj-wyzwa%C5%84) +--- Wątek: Zbuduj miasto żyjące przemysłem - wygraj DLC Industries! (/temat-Zbuduj-miasto-zyjace) |
Zbuduj miasto żyjące przemysłem - wygraj DLC Industries! - SZyMeX - 25-01-2019 Zapraszam wszystkich do wzięcia udziału w specjalnym wyzwaniu, w którym do wygrania będzie DLC Industries!
Tematyką konkursu jest miasto żyjące/opierające się na przemyśle. Oprócz ogólnej estetyki zarówno miasta jak i stref przemysłowych brane pod uwagę będą takie kwestie jak: zarobki i wielkość przemysłu, ilość eksportowanych towarów (ewentualnie stosunek eksport/import) oraz rozwiązania komunikacyjne (brak korków, transport towarów koleją itp.)
Zasady są dosyć proste:
Liczę na waszą kreatywność, no i powodzenia w budowie! P.S Proponuję by zgłaszać się, kto jest zainteresowany tym konkursem i weźmie udział. Jeżeli są jakieś uwagi odnośnie zasad bądź też jakieś niejasności to proszę dać znać. RE: Zbuduj miasto żyjące przemysłem - wygraj DLC Industries! - garfield - 25-01-2019 Uuuu, troszeczke malo czasu to musi byc male miasto :P zobaczymy czy sie wyrobie zeby cos zaprezentowac RE: Zbuduj miasto żyjące przemysłem - wygraj DLC Industries! - SZyMeX - 25-01-2019 Jeżeli rzeczywiście jest potrzeba dłuższego terminu to nie ma problemu w tym by go zmienić. Co inni o tym myślą? RE: Zbuduj miasto żyjące przemysłem - wygraj DLC Industries! - garfield - 25-01-2019 (25-01-2019, 19:10)SZyMeX napisał(a): Jeżeli rzeczywiście jest potrzeba dłuższego terminu to nie ma problemu w tym by go zmienić. Co inni o tym myślą? to jest do zrobienia, ale miasto musi byc raczej miasteczkiem, duzo inspiracji z tego co sie wybudowalo wczesniej aby ograniczyc czas na "zastanawianie sie" a wielka fabryka chyba poszedl bym w chemie jakies zaklady azotowe czy cos bo to duze i duzo rur wiec sie zrobi makaron i jakos to bedzie xD RE: Zbuduj miasto żyjące przemysłem - wygraj DLC Industries! - kabexxx - 27-01-2019 Może o tydzień przesunąć? Fajnie by było, myślę, że dałbym radę wtedy :P Zwłaszcza że muszą być 3 osoby RE: Zbuduj miasto żyjące przemysłem - wygraj DLC Industries! - SZyMeX - 27-01-2019 Okej, skoro pojawiają się takie głosy to termin zostaje przesunięty tydzień do przodu RE: Zbuduj miasto żyjące przemysłem - wygraj DLC Industries! - Dawid24 - 27-01-2019 Można zamiast screenów zrobić wideo? I gdzie wysłać czy screeny czy wideo (wideo opcja przez YouTuba i podać gdzieś link) RE: Zbuduj miasto żyjące przemysłem - wygraj DLC Industries! - SZyMeX - 27-01-2019 Można, to czy miasto zostanie zaprezentowane za pomocą screenów czy wideo zależy tylko od was. Wszystkie "prace" po skończeniu umieszczamy w tym wątku. RE: Zbuduj miasto żyjące przemysłem - wygraj DLC Industries! - Dawid24 - 27-01-2019 (27-01-2019, 19:59)SZyMeX napisał(a): Można, to czy miasto zostanie zaprezentowane za pomocą screenów czy wideo zależy tylko od was. Wszystkie "prace" po skończeniu umieszczamy w tym wątku. Czyli komentarz taki jak napisałem? RE: Zbuduj miasto żyjące przemysłem - wygraj DLC Industries! - garfield - 29-01-2019 Hmm wydaje mi sie ze 3ci jest niemozliwoscia, buduje powoli ale nawet centrum miesciny nie jest gotowe, nie mowiac o przemysle ( na chwile obecna.... 0 ) a nie bawie sie w taki detal jak w Polbrowie ..... xD wiec popieram przesuniecie terminu :P |