Przedstaw się... - Wersja do druku +- Cities Skylines - Polskie forum gry (https://citiesskylines.pl) +-- Dział: Sprawy forum (https://citiesskylines.pl/dzial-Sprawy-forum) +--- Dział: Przedstaw się (https://citiesskylines.pl/dzial-Przedstaw-sie) +--- Wątek: Przedstaw się... (/temat-Przedstaw-sie) |
Re: Przedstaw się... - Brind - 28-10-2015 Witam Re: Przedstaw się... - lordsnown - 01-11-2015 Hej i czołem pytacie skąd się wiozłem jestem wesoły Adam a na przedmościu domek, prąd i gaz, który sam tam poprowadziłem jak wielki Bob Budowniczy Pamiętam czasy jak zaczynałem grać w pierwsze Sim City było to jeszcze na Commodore 64 piękna grafika czarno-biała i ta pikseloza a potem to było już tylko lepiej a do momentu kiedy spotkałem się z Cities Skylines, która rozwaliła mnie na łopatki i wprowadziła mnie w nałóg grania po nocach. Kilka słów o prowadzącym czyli mnie jestem z Opola (takiej większej wioski) troszkę wiekowy bo swoją przygodę z kompem zaczynałem już w 86 roku od Atari, posiadam już rodzinkę i starszy synek nie umie uwierzyć ze gram ciągle jak nałogowiec Prowadzę kilka serwisów internetowych i firmę. Grę kupiłem po tygodniu użytkowania Sim City 2013, która mnie rozczarowała. P.S. wzywam wszystkich do wykonania swojego planu 5-letniego Re: Przedstaw się... - dareuslucus - 01-11-2015 Witam wszystkich! Mam na imię Darek, mam na sprzedaż fajny zegarek (nie czuję, że rymuję). 31 lat, zapalony fan Cities.Od kilku lat emigrant, student prawa w EWSPA w Warszawie, jak mało kto - lubiący swoją pracę listonosza w Niemczech. W budowanie miast bawię się od 20 lat. Wpierw Sim City na Commodore C64, później Amiga 500+, aż do pierwszego PC'ta. Przez wiele lat grałem w wspomniane Sim City (ostatnia wersja bardzo mnie rozczarowała), Cities XL a także Cities in Motion 1 i 2. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów. Re: Przedstaw się... - Brind - 01-11-2015 Witam Re: Przedstaw się... - cmariusz - 05-11-2015 Witam wszystkich. Lat 41. Od długiego czasu fan gier, w szczególności FPSów. Postanowiłem trochę odpocząć od mordowania i oddać się zabawie w Cities Skylines. Pozdrawiam fanów gry RE: Przedstaw się... - FALKOR V8 - 10-12-2015 Siemanko. Z tej strony Falkor V8. Na forum jestem już od pewnego czasu, ale znacie mnie pod innym nickiem niech pozostanie on na pewien czas tajemnicą Postanowiłem połączyć swoje hobby, czyli granie w gry komputerowe, wraz z czymś bardziej twórczym i ambitnym Moją decyzją jest założenie kanału na YT i wgrywanie od czasu do czasu moich produkcji Mam nadzieję, że kiedyś ktoś z Was odnajdzie mój kanał i się mu spodoba RE: Przedstaw się... - mickra2015 - 28-12-2015 Cześć Jestem chłopcem mam na karku już prawie 30 wiosen Lubie czasami pograć w gry w których mogę się pobawić bez rywalizacji i piętna czasu. Zaczynałem od wszystkich części sim city, ostatnie lata pogrywałem w city xxl Gra dla mnie była by idealna gdyby nie zwalona optymalizacja i ogólne zawirowania z modami itp. Dziś zakupiłem wersje cyfrową gry no i postanowiłem dołączyć do forum Pozdrawiam wszystkich serdecznie RE: Przedstaw się... - Pawel - 28-12-2015 Witaj, Cities xxl ma swój klimat, ale włąśnie ta optymalizacja.... i budowa oraz modernizacja autostrad.... jeśli z XXL wytrzymałeś kilka lat, to w Skylines pewnie wytrzymasz dziesiątki RE: Przedstaw się... - Bogdanatorx - 03-01-2016 Cześć z tej strony BogdanatorX. Lat 28, "weteran" SimCity. Zaczynałem od SimCity 3000, potem katowałem SimCity 4 z przerwami na Cities XL. Generalnie od zawsze lubiłem gry ekonomiczne. Czasami zagram w coś innego ale zawsze na dysku miałem zainstalowane SimCity. O CitesSkylines dowiedziałem się przypadkiem z interntu. Poczytałem i po tygodniu już grałem w domu. Po rozczarowaniu jaki przyniosło SimCity jest to idealne panaceum. Prywatnie poza grami interesuję się klasycznymi samochodami a ostatnio również jazdą off-road, narazie typowo rekreacyjnie RE: Przedstaw się... - Mario - 08-01-2016 Witam Wszystkich Mario z tej strony Do tej pory grywałem w Sim City 4 oraz RollerCoaster (1 oraz 2). Od niedawna gram również w Cities Skylines i przy tej grze zatrzymam się na pewno na bardzo długo Pozdrawiam |