Przedstaw się... - Wersja do druku +- Cities Skylines - Polskie forum gry (https://citiesskylines.pl) +-- Dział: Sprawy forum (https://citiesskylines.pl/dzial-Sprawy-forum) +--- Dział: Przedstaw się (https://citiesskylines.pl/dzial-Przedstaw-sie) +--- Wątek: Przedstaw się... (/temat-Przedstaw-sie) |
RE: Przedstaw się... - bartosz69 - 20-10-2017 Cześć wszystkim. Jest to mój pierwszy dzień z CS i już wiem, że zostanie ze mną na dłużej. Mam nadzieję, że to forum dużo mi powie co z czym się je. A aktualnie już szukam informacji w jakie oficjalne dodatki zainwestować. RE: Przedstaw się... - maciov - 21-10-2017 cześć! chodzi Ci o DLC? jeśli tak, to ja od siebie polecam tylko after dark i snowfall, żeby mieć odpowiednio - noc oraz tramwaje i śnieg RE: Przedstaw się... - bartosz69 - 24-10-2017 Dzięki za info. Noc i śnieg już mam do tego jeszcze katastrofy naturalne, czaiłem się jeszcze na Traffic ale jeszcze nie kupiłem. RE: Przedstaw się... - ulmille - 07-11-2017 Cześć wszystkim! Nazywam się Dominik, na co dzień mieszkam w Koszalinie, gdzie prowadzę firmę projektującą i produkującą meble na indywidualne zamówienie. Mam 25 lat. Z citybuilderami i wszelkimi tycoonami jestem "za pan brat" w sumie od najmłodszych lat, latami zagrywałem się w produkcje takie jak SimCity3000, ukochane SimCity 4, Rollercoaster Tycoon czy Industry Giant. Uwielbiam też AOE II - może ktoś z was grywa w multiplayerze? Poza pasją jaką jest budowanie miasta w Cities Skylines, interesuje się architekturą i urbanistyką, regularnie czytam Skyscrapercity i podobne fora. Kręci mnie też motoryzacja oraz zagadnienia związane z transportem publicznym. Pozdrowienia! RE: Przedstaw się... - SZyMeX - 07-11-2017 Witamy na forum! Widzę że podzielamy zainteresowania A i na skyscrapercity bywam równie często W każdym razie, powodzenia w rozwoju wirtualnych miast, no i oczywiście zapraszamy do aktywnego udziału na forum RE: Przedstaw się... - maciov - 07-11-2017 ulmille, tak z ciekawości (skoro jesteś z koszalina), znasz może 'wolanta'? swoją drogą - koszalin jest całkiem ciekawie zaprojektowany i można by go było ładnie odwzorować w cities. przynajmniej do tego wniosku dochodzę za każdym razem, gdy odwiedzam babcię RE: Przedstaw się... - ulmille - 07-11-2017 Czy ciekawie, hmm, wydaje mi się, że jest to miasto jakich wiele, nie wyróżnia się niczym szczególnym, chociaż na pewno plusem jest to że jest dość czyste i schludne, z dużą ilością zieleni. Co do "wolanta" to chyba nie miałem okazji poznać RE: Przedstaw się... - maciov - 07-11-2017 Chodziło mi głównie o plan centrum, który może jest dość pospolity i typowy dla miast kazimierzowskich, ale rzadko gdzie zachował się on w pierwotnym kształcie Mówię o tym rejonie ograniczonym Monte Cassino, Krakusa i Stawisińskiego, gdzie kiedyś były mury itd. No i oprócz tego dość 'ładnie' miasto przecinają DK 6 i 11 rozprowadzając ruch w każdą stronę świata. Takie moje piwniczne przemyślenia RE: Przedstaw się... - Andszan - 16-11-2017 Witam wszystkich Jestem Andrzej z Zielonej Góry. Pierwsza moja gra na PC to Sim Tower wyd.w 1994 r. Pierwszy mój PC - Pentium 200 mmx / Voodoo2 8mb/16MB RAM/32MB HDD Pożeracze mojego czasu ;-) top 5 Railroad Tycoon II Baldurs Gate II HeroesIII TRS 2010 X3: Albion Prelude Poza tym grałem już nie pamiętam w co ale Industry Giant i podobne na pewno i przypominam sobie jeszcze Port Royale II, Setlersi, ANNO mix . Do Cities Skylines przymierzałem się sporo czasu Świetnie przemyślana i przygotowana gra typu builder - długo było czekać na taki produkt. Obawiam się jednak, że jeszcze za wcześnie się zdecydowałem ze względu na mój archaiczny już Hardware Przy populacji ok 12tyś ludka - FPS 18 do 30 No tak pomalutku sobie coś sprzętowo "zupgraduje" a tymczasem pozostaje mi zabawa z miasteczkami do 20tyś mieszkańców. Pozdrawiam i życzę miłej zabawy. RE: Przedstaw się... - tymrazemten - 03-12-2017 Cześć wszystkim, Dziś zarejestrowałem się na forum i w sumie nie wiem, czemu tak późno W Cities grywam dużo, (steam mówi, że ponad 600 godzin już grałem) i jest to moja jedna z ulubionych gier, przy których mogę się zrelaksować. Jestem historykiem, pracuje w krakowskim muzeum i praca to moja pasja. Pozdrawiam, |