SZyMeX-owe obiekty - Wersja do druku +- Cities Skylines - Polskie forum gry (https://citiesskylines.pl) +-- Dział: Nasza twórczość (https://citiesskylines.pl/dzial-Nasza-tworczosc) +--- Dział: Projekty w przygotowaniu (https://citiesskylines.pl/dzial-Projekty-w-przygotowaniu) +--- Wątek: SZyMeX-owe obiekty (/temat-SZyMeX-owe-obiekty) |
RE: SZyMeX-owe obiekty - SZyMeX - 18-06-2020 Czyli nie jestem sam Człony już z grubsza poprawione ale screeny i testy w grze zrobię jutro, jak już poprawiać to porządnie a dzisiaj już dosyć późno więc Swing poczeka do jutra :P RE: SZyMeX-owe obiekty - PanKrzysztofTM - 19-06-2020 Widziałem zaktualizowaną Pesę GAiT > idealny wygląd Właśnie oto mi chodziło Dzięki za poprawke Pozdrawiam RE: SZyMeX-owe obiekty - SZyMeX - 19-06-2020 Spoko, zresztą Swing i tak szedł do poprawy bo ta linia okien nie dała mi żyć xD A jak już coś poprawiać to raz a dobrze.. (3 razy wgrywałem model od nowa bo z każdym kolejnym pojawiały się nowe problemy...) Plan na najbliższe dni:
RE: SZyMeX-owe obiekty - PanKrzysztofTM - 19-06-2020 A może by tak zrobić Swinga w Barwach Tramwajów Warszawskich , skoro Tramicusa i Jazza Warszawskiego już mamy ? A jeśli chodzi o pomysły na dalsze projekty to * Proponuję Pesę 122Nat (Toruń) * Pesa Swing Szczecin (2012-2014) * Pesa Rumuńska (nwm jaki typ) * Pesa Węgierska ( Szeged ) * Krakowska Papieska Pesa * Turecki Olsztyński Durmazlar (Olsztyn) * Bombardier GAiT Gdańsk * Bombardier Krakowski Myślę że jakąś propozycję weźmiesz pod uwagę Pozdrawiam , RE: SZyMeX-owe obiekty - SZyMeX - 19-06-2020 Jak będę robił już Pesę 122 to toruńską wersję pewnie też zrobię Generalnie chciałem w pierwszej kolejności robić gdańskie tramwaje, ale jakoś tak wyszło że łatwiej zrobić z Pesy z Pesę niż jakiegoś Duewaga czy Bombardiera :P Na Swinga w wersji NaK dostałem można powiedzieć "zamówienie" więc taki też powstał, parę komentarzy było też o szczecińskiego Swinga, więc go zapewne też prędzej czy później wykonam. Reszta wersji no to hm.. może kiedyś powstaną ale to już takie wybieganie w przyszłość że nie ma sensu o tym mówić :P Myślę że na chwilę obecną do tego planu wyżej można dopisać szczecińskiego Swinga, a potem Duewaga N8C z Gdańska oraz Bombardiera i Alstoma. Chciałbym dokończyć w końcu mój miastowy tabor A dalej no to co będzie to będzie, zobaczymy. RE: SZyMeX-owe obiekty - SZyMeX - 21-06-2020 Mała zapowiedź najnowszej Pesy Wraz z nią jeszcze dziś ukaże się poprawka do "normalnej" Pesy Jazz Duo GAiT. RE: SZyMeX-owe obiekty - PanKrzysztofTM - 21-06-2020 A jest taka mozliwość by na tym 1070 był Herb Lechii Gdańsk na 2 członie tramwaju ? Będzie kozacko taki Lechijny Tramwaj wyglądać Jeśli chodzi o poprawki Jazzów Duo to co ma być zmienione w nich na "lepsze" ? Pozdrawiam, Edit : Ta Pesa 1070 bedzie już dzisiaj wydana na workshopie ? RE: SZyMeX-owe obiekty - SZyMeX - 21-06-2020 W rzeczywistości 1070 nie ma żadnych "emblematów", więc również i w grze nic takiego nie będzie. Czekałem z tą teksturą właśnie z myślą że gdzieś herb Lechii wcisną, a tu niemiłe zaskoczenie :/ No ale co zrobić. A w "zwykłych" Jazzach Duo poprawiony będzie przód/tył. (porównaj sobie to zdjęcie z 1070 to zdjęć z 1063 który jest na Workshopie ) EDIT: A, no i oprócz tego poprawki drzwi, oraz błędu z różną szerokością pasów znanym ze Swingów ;P (chociaż tutaj jest mniej zauważalny) RE: SZyMeX-owe obiekty - SZyMeX - 21-06-2020 Oby dwie Pesy gotowe Wieczorem zrobię screeny i wrzucam na workshop. RE: SZyMeX-owe obiekty - PanKrzysztofTM - 21-06-2020 No to następny Swing Sofia ? |