![]() |
Cities: Skylines – Dziennik Dev 3: Zasoby naturalne - Wersja do druku +- Cities Skylines - Polskie forum gry (https://citiesskylines.pl) +-- Dział: Cities Skylines I (https://citiesskylines.pl/dzial-Cities-Skylines-I) +--- Dział: Cities Skylines - Aktualności i DLC (https://citiesskylines.pl/dzial-Cities-Skylines-Aktualnosci) +--- Wątek: Cities: Skylines – Dziennik Dev 3: Zasoby naturalne (/temat-Cities-Skylines-%E2%80%93-Dziennik) |
Re: Cities: Skylines – Dziennik Dev 3: Zasoby naturalne - Bartek - 22-10-2014 To są zawsze takie decyzje z którymi mam problem.. co wybrać. Na pewno chciałbym stworzyć jakiś spokojny wiejski klimat z farmami a więc tam gdzie będą żyzne pola - stworze sielską wieś, ale uwielbiam tez tworzyć strefy przemysłowe w obrębie biedniejszych dzielnic kamienicznych ![]() ![]() ![]() Styczeń - byłoby wspaniale, ale realnie obstawiam marzec. Re: Cities: Skylines – Dziennik Dev 3: Zasoby naturalne - Kamil_N - 22-10-2014 Pamiętajmy cały czas by nie chwalić dnia przed zachodem Słońca!. Dzienników do Cities in Motions 2 było co najmniej 11 (idąc taką drogą dedukcji premiera wypadałaby na miesiąc luty). Premiery gier: Cities in Motion 1 - 22 lutego, Cities in Motion 2 - 2 kwietnia. Lepiej niech się spieszą powoli. Czekaliśmy tyle na coś dobrego - poczekamy i miesiąc dłużej jak coś ![]() Re: Cities: Skylines – Dziennik Dev 3: Zasoby naturalne - Bartek - 22-10-2014 Dokładnie, byle tylko oddali nam bardzo dobrą grę, która zastąpi stare i poczciwe SimCity 4 i która sprawi nam radość na kolejne lata. Re: Cities: Skylines – Dziennik Dev 3: Zasoby naturalne - Kamil_N - 22-10-2014 I niech jej tylko (tak szybko jak robi to Maxis) nie porzucają!; dają aktualizacje, patche, DLC płatne i bezpłatne i inne wsparcie. Amen. Re: Cities: Skylines – Dziennik Dev 3: Zasoby naturalne - Marov - 22-10-2014 Kamil_N napisał(a):Brawo za szybkie, czytelne i estetycznie ułożone tłumaczenie dziennika! - taki człowiek na forum to skarb! Mam nadzieję, że będę w stanie utrzymać takie tempo z tym wszystkim ![]() Re: Cities: Skylines – Dziennik Dev 3: Zasoby naturalne - Marov - 22-10-2014 Bartek napisał(a):To są zawsze takie decyzje z którymi mam problem.. co wybrać. Na pewno chciałbym stworzyć jakiś spokojny wiejski klimat z farmami a więc tam gdzie będą żyzne pola - stworze sielską wieś, ale uwielbiam tez tworzyć strefy przemysłowe w obrębie biedniejszych dzielnic kamienicznych Przyznam szczerze, że też jestem bardziej pro-ekologiczny i w sumie starałem się budować jak najbardziej zielone miasto. Przemysł tylko w ostateczności. Jeśli już chciałem takie małe kuku zrobić to jakąś katastrofą np.: trzęsieniem ziemi czy tornadem. Najbardziej chyba realistyczne katastrofy w SimCity 2013. Turystyka to też jeden z tych wariantów na, których skupiałem swoją uwagę. Kamil_N napisał(a):Pamiętajmy cały czas by nie chwalić dnia przed zachodem Słońca!. Tak masz rację. Wybiegłem tylko w przyszłość. Oczywiście jasne jest, że lepiej dłużej niech nad tym posiedzą i wykonają kawał dobrej roboty. Tak by Maxis/EA się powstydziło tego, co nam zgotowali, mimo że już są ku temu powody. Być może za bardzo przeceniam Cities: Skylines, ale chyba nie zrobią nas w bambuko. Colossal wydaje mi się jednak solidną firmą. Pewnie zanim kupię tą grę i tak prześledzę dogłębnie co nieco opinie na jej temat ![]() Kamil_N napisał(a):I niech jej tylko (tak szybko jak robi to Maxis) nie porzucają!; dają aktualizacje, patche, DLC płatne i bezpłatne i inne wsparcie. Amen. Niech pozwolą się nam nią nacieszyć. Generalnie już na samym początku śledząc informacje o tej grze padło hasło ze strony Colossal Order, że chcą zajmować się tą grą do emerytury. Nie do końca w to wierzę. Jednak przez parę lat może? W to jestem skłonny bardziej uwierzyć ![]() Re: Cities: Skylines – Dziennik Dev 3: Zasoby naturalne - Bartek - 22-10-2014 A ja z kolei jestem tak narwany, że i tak ją kupie poprzez Steam w dniu premiery, po prostu jestem "głodny" nowego city-buildera. Być może za bardzo ufam ludziom z Colossal, ale oni rzeczywiście wydają się pasjonatami i odpowiedzialnymi ludźmi i zdają sobie sprawę jak wyglądało SimCity 2013 i czego oczekują fajni tego typu gier. Nie sądzę by strzelili sobie w stopę, bo wydając na tą chwilę równie kiepską grę co ostatnia od EA to byłby chyba ich koniec a pamiętajmy, oni stworzyli tylko obie gry Cities in Motion, nie mają silnej marki i wielu tytułów by się później jakoś ratować. Utrata zaufania graczy będzie dla nich katastrofą. Z kolei wydanie solidnej dobrej gry przyciagnie mnóstwo ludzi, którzy pamiętają też SimCity 4 i może przynieść duży sukces. Jak długo i jak wielu z nas czeka na taką grę? Myślę, że całe mnóstwo od 2003 roku! Ludzie z Colossal zdają sobie z tego sprawę. Re: Cities: Skylines – Dziennik Dev 3: Zasoby naturalne - Marov - 22-10-2014 Być może też ulegnę temu urokowi, nie przeczę. Tak było w przypadku SimCity 2013. Byłem tak podekscytowany, że je kupiłem. Nawet jak już było więcej wiadomo o problemach z grą to nie zawahałem się i kupiłem dodatek. Głupie, co nie? Jednak nim "dostanę" tę nowość postaram się o wcześniejsze zbadanie jej. Być może troszkę zaprzeczam temu, co powiedziałem w poprzednim poście, ale tak już czasami ze mną jest jeśli chodzi o city buildery ![]() ![]() Re: Cities: Skylines – Dziennik Dev 3: Zasoby naturalne - Bartek - 22-10-2014 W pełni Ciebie Mariusz rozumiem. Ja nie kupiłem SC2013 bo mi juz ona na screenach nie odpowiadała a im bliżej premiery tym było gorzej więc po prostu wiedziałem, że nie spełni moich oczekiwań, wiedziałem, że nie będzie to miało sensu. Natomiast w przypadku Skylines na etapie alpha wiem, że zastąpi mi ona SC4, mimo, że nie wszystko jest tak idealne jak byśmy chcieli. Mam nadzieję, że czwartek jeszcze mnie w tym utwierdzi i przekona, że to jest ta gra. Czekamy na godnego następce kilka ładnych lat, to normalne, że z każdym nowym tytułem liczymy, że wreszcie gra spełni nasze oczekiwania. Wiem, że jest za wcześnie, wiem, że to szaleństwo, wiem, że to głupie i idiotyczne ale tak, mówię to z pełną odpowiedzialnością, DLA MNIE to jest ten następca! Po tym co zaprezentowali jestem na dzień dzisiejszy usatysfakcjonowany i liczę, że to się nie zmieni ![]() Re: Cities: Skylines – Dziennik Dev 3: Zasoby naturalne - Kamil_N - 22-10-2014 Będą ją wspierać do grobowej deski!? - Wow! OBY żyli długo ![]() Z innej beczki coś o Szwecji, w której to powstaje gra. "Szwecja stanie się wkrótce krajem trzeciego świata" http://biznes.onet.pl/szwecja-stanie-si ... news-detal |