Jak zwalczyć Ten upiorny Błąd? - Wersja do druku +- Cities Skylines - Polskie forum gry (https://citiesskylines.pl) +-- Dział: Cities Skylines I (https://citiesskylines.pl/dzial-Cities-Skylines-I) +--- Dział: Pytania i Porady (https://citiesskylines.pl/dzial-Pytania-i-Porady) +--- Wątek: Jak zwalczyć Ten upiorny Błąd? (/temat-Jak-zwalczyc-Ten-upiorny) |
RE: Jak zwalczyć Ten upiorny Błąd? - Egoista - 02-07-2017 Witaj w klubie długiego wczytywania do 20 min A po za tym masz wszystkie obiekty włączone? Bo to one spowalniają cały proces wczytywania . Z samymi modami powinno być o wiele krócej , skoro to w nich jest problem. Obiekty na razie możesz wyłączyć . Szkoda że do laptopach nie można mieć dwóch dysków . Bo by ci się przydał taki mały Dysk SSD wtedy wczytywanie jest o połowę szybsze . Ale jak się poszuka to pewnie są jakieś kieszenie na Dyski Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka RE: Jak zwalczyć Ten upiorny Błąd? - Gabrielle - 02-07-2017 (02-07-2017, 21:29)Egoista napisał(a): Witaj w klubie długiego wczytywania do 20 min Mam ssd i zwyczajny, niestety nie jest szybciej z nim w grze, a może jak by nie on byłoby 30 min ))))) RE: Jak zwalczyć Ten upiorny Błąd? - Egoista - 02-07-2017 Hehe pewnie by tak było, jak nie dłużej Ale to trochę dziwne, że przy tak małej kolekcji musisz czekać tyle czasu . Ja kiedy miałem taką ilość wystarczyło 10 min może mniej i byłem w grze . Ale czego nie robi się dla ulubionej gry , można przemeczyć te 20 min Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka RE: Jak zwalczyć Ten upiorny Błąd? - Gabrielle - 02-07-2017 (02-07-2017, 21:50)Egoista napisał(a): Hehe pewnie by tak było, jak nie dłużej Kurcze nie wypada nawet by dziewczyna siedziała w grach, ale tak kocham urbanizacje tworzenie budowanie i projektowanie miast, ze nie mogę sobie odmówić sobie tego. tak to jest najlepsza gra w tej kategorii za wiele wiele lat. RE: Jak zwalczyć Ten upiorny Błąd? - liberator1968 - 03-07-2017 (02-07-2017, 16:30)Gabrielle napisał(a): Cześć Na początek kup oryginalną wersję gry, następnie popracuj nad ortografią i gramatyką. RE: Jak zwalczyć Ten upiorny Błąd? - Egoista - 03-07-2017 Liberator1968 zapomniałeś o jednej ważnej sprawie , to jest wersja steam. A to oznacza że ma mody i obiekty a piraty tego nie przyjmują . Taki jest sposób walki paradaxu z piractwem . Polecam czytanie ze zrozumieniem na przyszłość . A co do ortografii , jeśli cię tak kuje w oczy , to możesz być moderatorem . Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka RE: Jak zwalczyć Ten upiorny Błąd? - Gabrielle - 03-07-2017 (03-07-2017, 01:10)liberator1968 napisał(a):(02-07-2017, 16:30)Gabrielle napisał(a): Cześć Nie pytałam cię o moją ortografię i gramatykę, piszę z telefonu i zapewne każdemu sie zdarza wycisnąć nie właściwą klawisze . Trzecia sprawą ze polski to moj trzeci Jezyk i nie ojczysty. A twoje uwagi i podejrzenia że mam piracką kopię gry jest zwyczajnie nie kulturalne. Jestes złośliwym człowiekiem, skoro na dzien dobry tak piszesz. RE: Jak zwalczyć Ten upiorny Błąd? - SZyMeX - 03-07-2017 Co do długiego wczytywania polecam less steam czy jakoś tak i loading screen mod. Ja korzystam sam nie wiem czemu ale tylko z drugiego (czas to zmienić ) Pierwszy z nich przyspiesza włączanie się gry jako takiej a drugi przyspiesza (i to znacznie!) ładowanie save-a. Mi z 15-20 min czekania dzięki temu modowi zrobiły się 3 RE: Jak zwalczyć Ten upiorny Błąd? - Gabrielle - 03-07-2017 (02-07-2017, 21:50)Egoista napisał(a): Hehe pewnie by tak było, jak nie dłużej Już wiem że ten błąd powoduje Ploppable Rico, a bez tego modu nie będę mogła budować tych wszystkich budynków mieszkalnych i nie tylko, jakie są do tego modu. One teraz działają jako Grovable. Kopiowane budynki niestety znikają, i ogólnie gra bez Ploppable Rico jest depresyjna i ograniczona... (( RE: Jak zwalczyć Ten upiorny Błąd? - Egoista - 03-07-2017 Wiem coś o tym . Gra wydaje się wtedy bardzo powtarzalna i po jakimś czasie nudna . Ja tak grałem tylko na początku , kiedy Jeszcze nie wiedziałem o warsztacie . Gabrielle teraz jest już prostej drodze , musisz teraz tylko znaleźć wadliwy element i go usunąć z kolekcji . Wiem że to jest jak szukanie, igły w stoku siana ale już prawie koniec Przy Rico, ważne żebyś miała włączonego tylko jego budynki, żeby nie tracić czasu na wczytywanie. Tylko jest taki mały szkopuł trzeba to zrobić ręcznie , zaznaczyć obiekty dla Rico. Mam nadzieję że już nie długo będziesz mogła cieszyć się rozgrywką Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka |