Błędy gry po aktualizacji gry! - Wersja do druku +- Cities Skylines - Polskie forum gry (https://citiesskylines.pl) +-- Dział: Cities Skylines I (https://citiesskylines.pl/dzial-Cities-Skylines-I) +--- Dział: Pytania i Porady (https://citiesskylines.pl/dzial-Pytania-i-Porady) +--- Wątek: Błędy gry po aktualizacji gry! (/temat-B%C5%82edy-gry-po-aktualizacji) |
RE: Błędy gry po aktualizacji gry! - vitalyzd - 26-05-2018 Czyli rozumiem że nikomu nie działają savy ? tak ? RE: Błędy gry po aktualizacji gry! - SZyMeX - 26-05-2018 Ja jeszcze nawet nie próbowałem. Nie działają tym którzy korzystają z modów które nie zostały zaktualizowane. W moim wypadku są to dość ważne mody więc jeszcze nawet nie próbowałem odpalać gry. Spokojnie poczekam na aktualizacje, w międzyczasie pójdę po PSC żeby kupić Parklife i gdy się wszystko unormuje będę się cieszyć grą jak dotychczas tylko z nowym dodatkiem RE: Błędy gry po aktualizacji gry! - vitalyzd - 26-05-2018 No ale zrozum jeśli dobrze piszesz w poście z aktualizacjami i to jest w 100% wiarygodne to jedynym modem nie działającym był buldożer którzy wyłaczyłem bo nie będzie i tak aktualizowany . Więc w czym jest problem ? RE: Błędy gry po aktualizacji gry! - SZyMeX - 26-05-2018 (26-05-2018, 16:56)SZyMeX napisał(a): ... Nigdzie nie podałeś listy modów więc skąd mam wiedzieć jakie posiadasz a jakie nie? W zacytowanym poście wyjaśniłem ci o co mi chodzi. Nie załadujesz save-a po wcześniejszym usunięciu obiektów i przede wszystkim modów. Nie wiem na jakich modach grałeś, jakie budynki posiadałeś, oraz ile tego usunąłeś. Tak więc albo wrócisz wszystkie mody i obiekty które były na tym save-ie i ewentualnie wywalisz buldożer albo na save-ie już sobie nie pograsz. RE: Błędy gry po aktualizacji gry! - vitalyzd - 26-05-2018 To wątpie czy zagram bo zastosowałem budynek który wywalał błędy :/ A wątpię że ktoś go będzie naprawiał pod aktualizację . Czyli see you gra. :/ Każdy z Was tak często zaczynał grę ponownie po aktualizacji ? Dobrze rozumiem , że jak użyję na mapie budynku chociażby 1ego to po aktualizacji nie będzie działać save jeśli ktoś nie naprawi tego budynku pod aktualizację ? RE: Błędy gry po aktualizacji gry! - SZyMeX - 26-05-2018 Bez budynków save będzie pusty, bez modów nie będzie działał. Ot cała filozofia. Dalej nie podałeś listy modów które posiadałeś na save-ie oraz które masz teraz (po usunięciu niektórych). Ja od czasu aktualizacji nawet nie włączałem jeszcze gry. RE: Błędy gry po aktualizacji gry! - vitalyzd - 26-05-2018 No więc uruchomiłem save z 16 kwietnia haha ;] z wszystkimi modami które mam zasubskrybowane + wszystkie obiekty i gra się włączyła bez problemu natomiast już save z 30 kwietnia albo 15 maja już się nie włącza pojawia się kolorowy obraz i koniec RE: Błędy gry po aktualizacji gry! - grzegorzzg - 27-05-2018 Ja też nie mogę odpalić zapisanej gry, tyle miesięcy budowy a teraz nie mogę kontynuować , gra się wczytuje ale wychodzą błedy error, i mogę w nie klikać a one się pojawiają non stop . Może kiedyś się odpali, nadzieja umiera ostatnia. RE: Błędy gry po aktualizacji gry! - groby12 - 27-05-2018 U mnie wszystkie zapisane gry się pięknie odpalają, ALE nie idzie postawić żadnego budynku Wygląda to tak jakby budynki nie odnajdywały drogi - bez znaczenia czy jest to droga z modów czy oryginalna. RE: Błędy gry po aktualizacji gry! - SZyMeX - 27-05-2018 Temat wałkowany milion razy.. Odinstaluj News Roads for Network Extensions 2 |