błąd po instalacji dodatku - Wersja do druku +- Cities Skylines - Polskie forum gry (https://citiesskylines.pl) +-- Dział: Cities Skylines I (https://citiesskylines.pl/dzial-Cities-Skylines-I) +--- Dział: Pytania i Porady (https://citiesskylines.pl/dzial-Pytania-i-Porady) +--- Wątek: błąd po instalacji dodatku (/temat-b%C5%82ad-po-instalacji-dodatku) |
RE: błąd po instalacji dodatku - Manta - 16-02-2017 pograłby...! ale nie mam weny jak to naprawić, ja noga jestem w tych sprawach, nie mogę nawet odszukać saveów swoich miast, a co dopiero pozbyć się tego czyraka... ehhh <biała flaga> jak możesz pomóc to będę bardzo wdzięczny, sam sobie nie poradzę RE: błąd po instalacji dodatku - SZyMeX - 16-02-2017 Wszystkie save'y masz w %appdata% - local - colossal order Tam masz swoje mapy, savy, pliki xml modów, plik ustawień itp. Na początku spróbuj jeszcze usunąć wszystkie pliki xml i włącz grę, jak dalej nie zadziała to usuń cały folder colossal order (po uprzednim zgraniu save'ów ), jak to również nie zadziała odinstaluj grę, upewnij się że w SteamApps nie ma żadnej pozostałości po cities oraz usuń folder z %appdata% (wpisujesz to w start -> wyszukaj). Jeżeli po tym również nie będzie działać to już ci nie pomogę RE: błąd po instalacji dodatku - Manta - 16-02-2017 olałem zapisane stany gry, miasto można zrobić nowe - lepsze! instaluję grę od nowa. warsztatu nowego się nie da cholera bo też bym wywalił i zaorał! zobaczymy co to da jak powyrzucam mody a znając życie nic nie da... RE: błąd po instalacji dodatku - Egoista - 16-02-2017 tylko pamiętaj że ten folder appdata w użytkownicy jest ukryty , musisz wejść w organizuj potem opcje folderów zakładka widok zjechać niże i pokaż ukryte foldery RE: błąd po instalacji dodatku - SZyMeX - 16-02-2017 Ogarnąłem gdzie są pobierane wszystkie obiekty i mody z workshopa Nwm czy coś pomoże ale masz je w Steam -> SteamApps -> workshop -> content -> (przynajmniej u mnie) 255710 Spróbuj stamtąd też wszystko wywalić, zakładam że pobierze od nowa wszystko ale jeżeli masz jakiś sposób na odsubskrybowanie wszystkich przedmiotów to tam możesz zobaczyć czy coś nie zostało. RE: błąd po instalacji dodatku - Manta - 17-02-2017 usunąłem ze steam i w managerze wszystkie mody i na nowej mapie gra ruszyła, pytanie które mody bezpiecznie teraz zalokować?? RE: błąd po instalacji dodatku - Egoista - 17-02-2017 Wszystko to co miałeś przed awarią , bo teraz miałeś tak że modów już nie miałeś a problem nadal był . Nie pobieraj nowych rzeczy hurtowo tylko po 1 - 2 żeby grę szlak nie trafił Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka RE: błąd po instalacji dodatku - Manta - 17-02-2017 uff, ruszyło! hehh dzięki chłopaki, że byliście pomocni w tych ciężkich chwilach do następnej aktualizacji;p RE: błąd po instalacji dodatku - Egoista - 18-02-2017 No to bardzo fajnie że możesz znów grać , udanego projektowania . A do następnej aktualizacji , pewnie jeszcze trochę poczekamy, może pół roku , na lato jesień albo dalej , tylko co teraz dadzą . Manta ty masz ten dodatek , chciałem wiedzieć czy te katastrofy można tak samo wyłączyć jak pogodę? Bo nie chciałbym niszczyć swojego miasta a po prostu mieć latające helikoptery, a 40 Tychy to jeszcze nie tak dużo Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka RE: błąd po instalacji dodatku - Manta - 18-02-2017 ja mam zwykłą najzwyklejszą wersję, jedyne katastrofy mam z modami przez co do trzeciego miasta podchodzą od początku roku |