News Znamy cenę! Będzie wersja DELUXE!!!!! - Wersja do druku +- Cities Skylines - Polskie forum gry (https://citiesskylines.pl) +-- Dział: Cities Skylines I (https://citiesskylines.pl/dzial-Cities-Skylines-I) +--- Dział: Cities Skylines - Aktualności i DLC (https://citiesskylines.pl/dzial-Cities-Skylines-Aktualnosci) +--- Wątek: News Znamy cenę! Będzie wersja DELUXE!!!!! (/temat-Znamy-cene-Bedzie-wersja) |
Re: Znamy cenę! Będzie wersja DELUXE!!!!! - kadros28 - 24-02-2015 jesli nie będzie wersji pudełkowej to nie kupie jej, bo jakoś nie przemawia do mnie wersja elektroniczna, wole mieć pudełko z gry a nie jakiś plik za 80zł Re: Znamy cenę! Będzie wersja DELUXE!!!!! - Pawel - 24-02-2015 A dla mnie nie ma różnicy, bo przecież nie liczy się "pudełko" tylko "to co jest w środku"? gryonline niestety ma niedokładne informacje, jeszcze niedawno podawali datę premiery na listopad, później czerwiec - też niewiadomo skąd. Osobiście jeszcze dwa dni temu rozmawiałem z Cenegą. Nie jest wykluczone, ale jak do tej pory nie ma potwierdzonych informacji o wydawcy. Re: Znamy cenę! Będzie wersja DELUXE!!!!! - Marcin65 - 24-02-2015 Pawel napisał(a):Vlang napisał(a):Wątpię, żebyśmy nie mieli soundtracku podczas gry. Na Steamie działa to po prostu tak, że kupując OST do danej gry, mamy w jej plikach folder z mp-trójkami, które możemy skopiować np. na telefon, a nie w formacie, którego nic nie potrafi odtworzyć. No to mamy podobnie Ja tez juz dokonalem zakupu wersji De Luxe i czekam az Steam zacznie sciagac. Przypuszczam a nawet jestem pewien ze DLC beda u mnie wszystkie. Tez mi kasy na citibuilder nie zal szczegolnie ze nie bylo wiele lat nic dobrego na rynku Pozostaje miec nadzieje ze czlowie si enie zawiedzie Re: Znamy cenę! Będzie wersja DELUXE!!!!! - kadros28 - 24-02-2015 a mozna kupic ta gre przez internet nie majac konta w banku? Re: Znamy cenę! Będzie wersja DELUXE!!!!! - Tom - 24-02-2015 Wersja pudełkowa to i tak przeważnie jest płytka CD wraz z Kodem na steam więc różnicą jedynie jest posiadanie pudełka i płytki na początek aby wszystkiego nie pobierać. A czy można kupić grę przez neta nie mając konta w banku to zależy od sklepu, albo zapłata przez pocztę drogą tradycyjną albo za pobraniem. Re: Znamy cenę! Będzie wersja DELUXE!!!!! - kadros28 - 24-02-2015 za pobraniem to o co w tym chodzi? pytam się bo nie jestem zaznajomiony w tym Re: Znamy cenę! Będzie wersja DELUXE!!!!! - Marcin65 - 24-02-2015 Chcicalbym sie wypowiedziec co do wersji pudelkowych i elektronicznych. Kiedys bylem zwolennikiem pudelkowych wersji..przeszlo mi Plyte SC 4 tak zajezdzilem ze musialem sciagac z Polski nastepna. Kika gier ktore mam w pudelkach w trakcie gry z plyty juz tez nie chodza jak powinny. Kiedys musialem wyjechac i pomyslalem ze jak mialbym ze soba zabrac sterte pudelek to chyba bym furii dostal Nikogo nie przekonuje do wersji takiej czy innej Jednak osobiscie wygodniej przynajmniej dla mnie miec gryc w takiej a nie innej wersji. W wersju pudelkowej kupuje jedynie wersje kolekcjinerskie ktore przypuszczam ciezko w Polsce dostac. Mass Effect z figurkami postaci w metalowym pudelku lub z modelem Mako czy tez statku kosmicznego czt z grafikami konceptualmi i takie wersje kupuje bo kolekcjonuje poprostu jednakze wersje w ktora gram jest elektroniczna. Po za tym wygoda z wszelkimi DLC platnymi i bezplatnymi z wszelkimi patchami,nie musze szukac po stronach,wlaczam Steam czy Uplay czy Origin czy tez Battlenet i samo sie robi tak jak powinno i dziala bezblednie. Re: Znamy cenę! Będzie wersja DELUXE!!!!! - Vlang - 24-02-2015 Na gram.pl na przykład można kupić grę przelewem na poczcie, czyli np. drukujesz z Internetu wzór, wypełniasz, niesiesz na pocztę razem z pieniędzmi i po kilku dniach zostanie to zaksięgowane. Re: Znamy cenę! Będzie wersja DELUXE!!!!! - kadros28 - 24-02-2015 vlang chyba tak zrobie jak mówisz Re: Znamy cenę! Będzie wersja DELUXE!!!!! - kadros28 - 24-02-2015 tą gre bedzie sie łaczyć ze steamem? |