Blender Szarej Wydry - Wersja do druku +- Cities Skylines - Polskie forum gry (https://citiesskylines.pl) +-- Dział: Nasza twórczość (https://citiesskylines.pl/dzial-Nasza-tworczosc) +--- Dział: Projekty w przygotowaniu (https://citiesskylines.pl/dzial-Projekty-w-przygotowaniu) +--- Wątek: Blender Szarej Wydry (/temat-Blender-Szarej-Wydry) |
RE: Blender Szarej Wydry - SZyMeX - 24-10-2020 Słuchaj, zawsze możesz też sam co nieco pomodelować, a nie tylko wymagać od innych by zrobili to i tamto i to jeszcze najlepiej jak najszybciej... Każdy z twórców odwala mega robotę, niezależnie od tego czy jest to "tylko" autko lub kamieniczka, czy też twoje ukochane pociągi lub tramwaje.. Przepraszam, że wypowiem się nieco w imieniu większej ilości osób, ale myślę, że dużo się nie pomylę jeżeli powiem że nikt z nas (SzaraWydra, Lichwiarz, Pewex, Ja) nie robi tego z jakiegoś przymusu, czy tym bardziej w celach zarobkowych, a tylko i wyłącznie z racji pewnej pasji do tej gry, chęci do modelowania i dodania czegoś nowego, oraz robimy to przede wszystkim w wolnym czasie, bo oprócz tego, mamy zapewne wszyscy jeszcze mnóstwo innych rzeczy na głowie. Tak więc naprawdę, proszę cię, przyhamuj trochę ze swoimi pretensjami i oczekiwaniami, bo nikt nie będzie specjalnie dla ciebie robił danych modeli i to najlepiej na zawołanie w ciągu kilku dni. Zamiast tego, spróbuj docenić, że w ogóle cokolwiek powstaje, a polska scena moderska Cities Skylines jest aktualnie chyba najbardziej aktywna w całej swojej historii. A jeżeli to jest dla ciebie za trudne, to proszę bardzo, na yt masz mnóstwo poradników dotyczących blendera, ja nauczyłem się jego obsługi do stworzenia pierwszego modelu w parę dni, ekspertem od tego programu nie jestem, powiem więcej, nie znam 90% jego możliwości, ale jak widać nawet z tak skromną wiedzą da się wyprodukować w miarę zadowalające modele. Czekam więc na pierwszy model od ciebie, tylko proszę jak najszybciej, pozdrawiam RE: Blender Szarej Wydry - SzaraWydra - 24-10-2020 Ale czemu mnie pytasz? RE: Blender Szarej Wydry - PanKrzysztofTM - 25-10-2020 ale mi nie chodzi o to , głównie chce sie dowiedzieć co sie stało z tym gościem co projektuje PKP ...... nagle zniknął A wgl to o co poszło że nagle jego wątek PKP został zawieszony ? RE: Blender Szarej Wydry - SZyMeX - 25-10-2020 Przeczytaj ten wątek, pomyśl, połącz kropki... RE: Blender Szarej Wydry - garfield - 25-10-2020 Przepraszam za offtopa ale OMG!!!!!!!!!!!! RE: Blender Szarej Wydry - SzaraWydra - 30-10-2020 Kolejne autko jest właśnie szykowane, z podobnego okresu jak dwa poprzednie. Fiat Tempra, szykuje wersję sedan i kombi. Na Fiaciku na razie zakończę moją produkcje samochodów. Ponieważ wleciały mi właśnie refy małej architektury z Wrocławia. Ponieważ część z tej architektury będzie uniwersalna, pewnie zrobię dwie paczki. Wrocławską i uniwersalną (Polską). W uniwersalnej mogą się znaleźć takie elementy jak:
Tablice elektroniczne planuje zrobić animowane. Zobaczymy jak mi to pójdzie, gdyż wiele rzeczy będę robił pierwszy raz. Mam najwięcej obaw co do ogrodzeń i płotków, które chciałbym żeby były zrobione w formie networków. RE: Blender Szarej Wydry - SzaraWydra - 01-11-2020 Mesh zrobiony RE: Blender Szarej Wydry - SzaraWydra - 04-11-2020 Zostały jeszcze drobne detale do otektusturowania i koła RE: Blender Szarej Wydry - SzaraWydra - 06-11-2020 Sedan przygotowany. Zanim go wypuszczę, będzie jeszcze przygotowana wersja kombi. RE: Blender Szarej Wydry - SzaraWydra - 10-11-2020 Mesh kombiaka w zasadzie zrobiony |