Przedstaw się... - Wersja do druku +- Cities Skylines - Polskie forum gry (https://citiesskylines.pl) +-- Dział: Sprawy forum (https://citiesskylines.pl/dzial-Sprawy-forum) +--- Dział: Przedstaw się (https://citiesskylines.pl/dzial-Przedstaw-sie) +--- Wątek: Przedstaw się... (/temat-Przedstaw-sie) |
Re: Przedstaw się... - krzychu0483 - 15-03-2015 Cześć! Mam na imię Krzysztof i jestem alkoho.... oj... sorry, to nie to forum :P Mam 32 lata, mieszkam w Starogardzie Gdańskim, fanem gier jestem właściwie od zawsze. Ulubione gatunki to dobre strategie i symulacje, a ulubiona gra to ArmA III. Grami typu citibuildier interesuje się od czasów SimCity 2000, dlatego też tu jestem. Pozdro Witamy kolegę . Mam nadzieję, że będziesz czuł się na naszym forum dobrze. A jest tu co komentować . Zapraszamy do dyskusji . Miło widzieć jak rozwija się społeczność tego forum i jak dużo przybywa wielbicieli gry Cities: Skylines Re: Przedstaw się... - sLm - 18-03-2015 Siema. Dominik,, Kraków, lat 23, średnie-zawodowe, aktualnie magazynier. Zaczynałem od SimCity 4, no i w końcu doczekałem się godnego następcy Re: Przedstaw się... - Pydyntyn - 26-03-2015 Witam wszystkich Nazywam się Marcin mam 33 lata, mieszkam na Dolnym Śląsku, bardziej tu jako pasożyt będę ponieważ z sprawami ostro kuleję i często szukam pomocy w tych sprawach . Kocham urbanistykę i kartografię mogę godzinami wpatrywać się w mapy. Pierwsze zetknięcie z tego typu grami to moja własna "gra" za dziecka rysowałem mapę swego miasta i po swojemu je ołówkiem rozbudowywałem określając ilość mieszkańców na blok i inne pierdle więc jak dostałem od rodziców comodore 64 i tam była gra sim city praktycznie same kwadraty i linie to było wtedy spełnienie mych marzeń Po latach wielu odsłon sim city ,cities i tego typu gier nastała era cities skyline gdzie mam nadzieję dalej z pasją fantazjować nad różnymi sposobami budowy oraz rozbudowy miast. Re: Przedstaw się... - MrChrisPoland - 26-03-2015 Witam serdecznie Krzysztof z wiochy pod Warszawą lat 19 nadal się uczący w zawodzie elektryka. Jak można się domyśleć jestem fanem citybuilderów. Pierwsza gra tego typu która wciągneła mnie na nie krótko to właśnie stare dobre Sim City 4. Gdy uszłyszałem o Cities Skylines nie chciało mi się wierzyć jakoby miało to być następcą SC4. Pobrałem pirata - zagrałem - za godzinę gra była na moim Steamie. Wspaniały tytuł który wciągnie mnie prawdopodobnie na bardzo długo. Czekam tylko jeszcze na większą ilość kamienic wzorowanych na tych amerykańskich Poza Cities? Arma 2/3/DayZ Warthunder ( nie WoT ) EVE Online i parę innych sezonowych tytułów. Pozdrawiam :] Re: Przedstaw się... - andrzej - 03-04-2015 Witam wszystkich Na imię mi Andrzej. Lat 26. Warszawa. Z zawodu programista... zaraz zaraz, to nie portal randkowy a więc do rzeczy Jestem fanem wszelkich gier które polegają na ekonomii, zarządzaniu, planowaniu itp. Po przeczytaniu wielu opinii i recenzji Cities pomyślałem, że muszę sprawdzić tą grę! Jeszcze warsztat steam z modami, drogami czy budynkami? Raj! Chociaż te ostatnie i tak mi nie działają. Oby jednak gra była tak dobra jak się zapowiadała. Pozdrawiam wszystkich Re: Przedstaw się... - treblaa - 14-04-2015 Witam! Na imię mam Albert. Mam 26 lat i w wolnym czasie pykam w różne gry. Teraz trafiło na Cities Skylines i na 100% zostanę przy niej na dłużej Pozdrawiam! Re: Przedstaw się... - szumi - 19-04-2015 Witam Michał, lat 24, student biologii z Poznania. Interesują mnie zagadnienia socjologiczne i ekonomiczne związane z miastami i ich społeczeństwami. Z city builderów grałem dawniej w faraona i zeusa: pana olimpu i spędziłem długie godziny tworząc starożytne miasta. A teraz... czas na nowożytność Z innych gierek preferuje strategie turowe, skradanki , ale tak naprawdę jak dobra gra to z każdego gatunku mnie wciągnie Re: Przedstaw się... - 19bart83 - 21-04-2015 Witam. Bartek, lat 32. Gram w CS jako oderwanie od BF. Pozdrawiam Re: Przedstaw się... - bodm - 21-04-2015 Witajcie, fajny temat ruszyłeś Bartek. Z dotychczasowych wpisów wynikają dla mnie dwa wnioski: wszyscy jesteśmy fanami gier, zwłaszcza symulacji oraz rozstrzał wieku jest ogromny. Ok to ja się przedstawię: jak na razie jestem najstarszy, bo mam 57 lat i dalej mi się chce...grać. Gram jedynie w symulatory miejskie. Po prostu moim hobby jest komunikacja miejska( w realnym świecie). Ze względu na mój wiek, wspomnę, że nie wychowałem się na kompach, smartfonach ani elektronice. Jednakże lubię nowoczesności, choć ekspertem np.od gier i kompów nie jestem. Stąd moja prośba: nie gniewajcie się na mnie za ewentualne naiwne pytania i prośby o wyłożenie "kawy na ławę". Pozdrawiam wszystkich serdecznie - Bogdan Re: Przedstaw się... - Janek1903 - 22-04-2015 Witam forumowiczów. Nazywam się Janek (tudzież "Lasio"), lat 14. Interesuję się biotechnologią, fizyką i fantasty. Miłość nieodwzajemniona do wszelkich symulatorów, strategii i gier MOBA. Moja przygoda z city- builderami zaczęła się z SimCity w 2013r. Po wybudowaniu 25 miast i 100h przegranych w tę grę, nadeszła pora na Cities Skylines. Obecnie również gracz Don't Starve oraz League of Legends. Pozdrawiam wszystkich. |