![]() |
Przedstaw się... - Wersja do druku +- Cities Skylines - Polskie forum gry (https://citiesskylines.pl) +-- Dział: Sprawy forum (https://citiesskylines.pl/dzial-Sprawy-forum) +--- Dział: Przedstaw się (https://citiesskylines.pl/dzial-Przedstaw-sie) +--- Wątek: Przedstaw się... (/temat-Przedstaw-sie) |
Re: Przedstaw się... - RaV - 25-04-2015 Witam Mam na imię Rafał, mam 43 lata. Interesuję się od dawna city-builderami. Grałem w SC1, 3000, SC4 i nieszczęsne SC Społeczności. Testowałem też City Life i Unlimited w wersjach demo. Tworzyłem modele budynków do SC4 poprzez gMax. Przerzuciłem się na Skylines i uczę się podstaw blendera. Pozdrawiam Re: Przedstaw się... - rysson - 28-04-2015 Witam. Robert, też 40 minęłam, w uproszczeniu programista. Ciągoty do transportu mam od lat, ile to nocy minęło przy ttd (a potem przy openttd). Wyposzczony przez pingwina z radością zakupiłem C-SL i warto było. Nie to, że już nie mam uwag do mechaniki... :-) Pozdrawiam wszystkich. Re: Przedstaw się... - Wox - 28-04-2015 Hej Mam na imię Wojtek 16 lat interesuje się mechaniką samochodową. Przygodę z city-buliderami zacząłem od SimCity 2013 na którym się zawiodłem. Pozdrawiam forum. Re: Przedstaw się... - AirRirds - 03-05-2015 Czeeść.. Jestem Mateusz, mam 16 lat, chodzę jeszcze do 3 klasy gimnazjum, ale po wakacjach idę do technikum informatycznego, mieszkam w Łodzi. Interesuje się piłką nożną i grami komputerowymi różnego gatunku. Na forum trafiłem przypadkowo szukając jakiś ciekawych modów do gry Cities: Skylines ![]() Re: Przedstaw się... - fibi - 05-05-2015 Witam wszystkich na forum. Re: Przedstaw się... - fibi - 06-05-2015 Witam Wczoraj za krótko się przywitałam. Na imię mam Kasia. Jestem z Cieszyna, ale studiuję w Katowicach ------------- budownictwo. Co ja wybrałam//////////// Re: Przedstaw się... - Martin - 13-05-2015 Witam wszystkich jestem Martin z Zachodniopomorskiego mam 22 lata i obecnie studiuje zarządzanie ale jednocześnie pomagam w rodzinnej firmie. Na to forum trafiłem szukając informacji o Cities Skylines i zacząłem sporadycznie tu zaglądać z ciekawości co na tym forum można ciekawego wyszukać. ![]() Jestem osobą która lubi grać w to co się mi spodoba a bardzo lubiłem SC4 potem zagrałem w SC5 w które grałem ile się dało ale od kiedy dowiedziałem się o CS i to można czego nie można było robić w SC5 stwierdziłem że to gra dla mnie i muszę ją mieć ![]() ![]() Re: Przedstaw się... - Butipsal - 10-08-2015 Hello ! Jestem Bartek , mam 10 lat , ale nie jestem jakimś nic nie rozumiejącym dzieckiem . Właśnie idę do czwartej klasy , oczywiście szkoły podstawowej . Zdobyłem wyróżnienie i dobrze się uczę . Tak samo dobrze chcę się uczyć o tej grze , choć jej nie mam . Jakby co , mieszkam na woj. Śląskim . Na razie nie posiadam gry , ale kupię ją , aby grać ... W końcu wychodzi Steam Machine i Steam Controller ( więcej informacji na stronie Steam ) . Na sześciesięcio-calowym ekranie grać w grę będzie fajnie ! ( przepraszam , jeżeli popełniłem błąd ortograficzny ) Re: Przedstaw się... - cypress.amaru - 27-10-2015 Siema Jestem Piotrek, mieszkam w Warszawie. Pracuje w geodezji i studiuje administrację elektroniczną. Jestem pasjonatem wszelkiego rodzaju map. Grami z cyklu Sim City pasjonuje się od pierwszych odsłon a Cities Skylines uważam za najlepszą grę jaka kiedykolwiek się ukazała. Oprócz tego lubię popykać w Pro Evolution Soccer ![]() Re: Przedstaw się... - szafirowy01 - 28-10-2015 Cześć wszystkim ![]() Na niejednym forum już zakładałem konta, ale to pierwsze, na którym się witam ![]() Jestem Piotrek, zwany też Hshanem. Mam 20 lat, studiuję elektronikę na Politechnice Warszawskiej (chociaż zamierzam jak najszybciej przerzucić się na informatykę), a jestem z Suwałk. W city builderach zakochało mnie Cities XL, chyba jakieś 3 lata temu. Po wielu modach wydawało mi się już świetną grą, ale wtedy nadeszło olśnienie - zobaczyłem na YT Cities: Skylines. Cudo, wspaniałość, ideał ![]() ![]() Tak poza tym - uwielbiam też inne strategie (love Paradox forever ![]() Pozdrawiam Was ![]() PS O jaki zaszczyt mnie trafił, zacząłem 10-tą stronę ![]() |