Pytania dotyczące rozgrywki - Wersja do druku +- Cities Skylines - Polskie forum gry (https://citiesskylines.pl) +-- Dział: Cities Skylines I (https://citiesskylines.pl/dzial-Cities-Skylines-I) +--- Dział: Pytania i Porady (https://citiesskylines.pl/dzial-Pytania-i-Porady) +--- Wątek: Pytania dotyczące rozgrywki (/temat-Pytania-dotyczace-rozgrywki) |
Re: Pytania dotyczące rozgrywki - Dejv02 - 19-03-2015 Mam kilka spalarni, czy one wystarczą, czy trzeba też wysypiska? Re: Pytania dotyczące rozgrywki - muchas - 19-03-2015 Wysypiska działają na zasadzie bufora. Chwilowo możesz produkować więcej śmieci niż są w stanie przyjąć spalarnie i w tym momencie przydają się właśnie wysypiska. Na dobrą sprawę jednak nie są one obowiązkowe. Re: Pytania dotyczące rozgrywki - Shattered - 19-03-2015 Jak obracać budynek? Re: Pytania dotyczące rozgrywki - gerth - 19-03-2015 Prawy przycisk myszy Re: Pytania dotyczące rozgrywki - kadros28 - 20-03-2015 Marcin65 napisał(a):Natomiast nie wiem czy juz ktos to wykombinowal ale mozna sobie zmienic plytke startowa na mapach.wie ktoś gdzie trzeba wrzucić oryginalną mapke by ją odczytało w edytorze? Re: Pytania dotyczące rozgrywki - BobBudowniczy2/10 - 22-03-2015 Żeby zrobić przemysł rolniczy wystarczy namalowac dzielnice dać jej specjalizacje rolniczą i postawić strefy przemysłowe? Re: Pytania dotyczące rozgrywki - Marcin65 - 22-03-2015 kadros28 napisał(a):Marcin65 napisał(a):Natomiast nie wiem czy juz ktos to wykombinowal ale mozna sobie zmienic plytke startowa na mapach.wie ktoś gdzie trzeba wrzucić oryginalną mapke by ją odczytało w edytorze? Jesli pytasz o oryginalna mape to przypuszczam ze wiesz gdzie sie znajduje Mape kopiujesz do folderu: AppData/Local/Collosal Order/Citeis_Skylines/Maps Jeszcze jedna uwaga. Nie jestem pewien a nie chce mi sie sprawdzac W folderze z mapami oryginalnymi masz tali plik co.crp i tu nie jestem pewien...kiedys wlozylem same mapy bez tego pliku i nie byly widoczne,pokazaly sie dopiero jak wlozylem ten plik,jednak on sam w edytorze nie jest do zaladowania. Re: Pytania dotyczące rozgrywki - gerth - 22-03-2015 BobBudowniczy2/10 napisał(a):Żeby zrobić przemysł rolniczy wystarczy namalowac dzielnice dać jej specjalizacje rolniczą i postawić strefy przemysłowe?Dokładnie tak. No i... przydałoby się zrobić to na żyznych glebach (żółty kolor zasobów naturalnych) Re: Pytania dotyczące rozgrywki - istari - 25-03-2015 Jak niszczyć większe obszary w opcji burzenia? Bo jedynie w przypadku stref to działa, gdyż likwidując strefę, likwidują się też budynki. Ale jak np. usunąć na raz całą estakadę a nie pojedyncze jej fragmenty? Albo np. zaznaczenie dużego obszaru na mapie w celu usunięcia wszystkich drzew a nie klikania pojedynczych krzaczków? Strasznie ta opcja usuwania męcząca... Re: Pytania dotyczące rozgrywki - krakow2000 - 25-03-2015 A po co chcesz drzewa usuwać... same się usuną jak będzie droga jeśli natomiast chcesz sadzić drzewa to mod się zwie Tree Bush a klikając " + " zwiększasz obszar sadzenia natomiast " - " zmniejsza, bardzo przydatny mod. Co do usuwania obszarów to poszukaj w workshop steam. Coś tam było ale niestety nie pamiętam nazwy gdyż sam nie używam zbyt wielu modów. |