Brak publikacji dzienników na angielskiej stronie CSL - Wersja do druku +- Cities Skylines - Polskie forum gry (https://citiesskylines.pl) +-- Dział: Cities Skylines I (https://citiesskylines.pl/dzial-Cities-Skylines-I) +--- Dział: Swobodna rozmowa (https://citiesskylines.pl/dzial-Swobodna-rozmowa) +--- Wątek: Brak publikacji dzienników na angielskiej stronie CSL (/temat-Brak-publikacji-dziennikow) |
Brak publikacji dzienników na angielskiej stronie CSL - Kamil_N - 25-10-2014 Zaobserwowałem jedną niepokojącą rzecz, mianowicie oficjalna strona Cities: Skylines nie publikuje dzienników, filmików, etc. "...a jeżeli oficjalna strona gry jest nieaktywna to wiedz, że coś się dzieje!" hock: Brak publikacji dzienników na angielskiej stronie CSL - Bartek - 25-10-2014 Masz na myśli stronę citiesskylines.com ? To jest tylko strona poglądowa, do której przypięte jest oficjalne forum na którym deweloperzy publikują wszystkie aktualizacje i "rozmawiają" z graczami. Brak publikacji dzienników na angielskiej stronie CSL - Kamil_N - 25-10-2014 Tak mam na myśli stronę citiesskylines.com; o ile wcześniejsze "Aktualności" były dodawane regularnie tak obecnie tego już nie robią. Brak publikacji dzienników na angielskiej stronie CSL - Bartek - 25-10-2014 Hmm ale na tej stronie nie ma działu aktualności dla tej gry. Paradox jest twórcą całego serwisu, który zawiera podstrony z grami, które wydaje i citiesskylines.com jest właśnie taką podstroną oficjalną, która zawiera tylko podstawowe info o Skylines, kilka starych screenow i dwa trailery. To wszystko. Aktualności dodają na forum i na Steamie, gdyż poprzez Steam będzie dystrybucja gry. Może chodzi Tobie o serwis skylinescity.com? Tam rzeczywiście są aktualności, które skończyły się na 8 października, ale to jest nieoficjalna strona prowadzona przez fanów, podobnie jak to forum. Brak publikacji dzienników na angielskiej stronie CSL - Kamil_N - 26-10-2014 Przepraszam, mój błąd chodziło mi o stronę skylinescity.com - myślałem, że to oficjalna strona gry!? - tam są m.in. informacje FAQ, oni (deweloperzy) sami chyba również o tym pisali, skoro mam ta stronę w zakładne "ulubione". Brak publikacji dzienników na angielskiej stronie CSL - Bartek - 26-10-2014 Może dlatego, że to jest w całości pierwsza nieoficjalna strona o grze w dodatku anglojęzyczna to została polecona przez deweloperów. Tam pojawiły się pierwsze, bardziej szczegółowe informacje o grze jak np FAQ Brak publikacji dzienników na angielskiej stronie CSL - Kamil_N - 26-10-2014 Myślicie, że jakaś inna (niż to co jest obecnie) oficjalna strona gry się ukaże :?: Brak publikacji dzienników na angielskiej stronie CSL - Pawel - 26-10-2014 Watpię, takie rzeczy na początku się zakłada, nawet z domeną mieliby problem. A propo, nawiązalem współpracę z forumsimcity.com.pl, jak nasze forum zacznie profesionalnie wyglądać - zrobimy tam delikatną reklamę. Chyba przeniosę ten temat, ponieważ rozmowa zeszła na inny temat :P Re: Brak publikacji dzienników na angielskiej stronie CSL - Marov - 27-10-2014 I to całkiem daleko się rozeszła . Jednak sprawa już załatwiona... Prawdopodobnie z tą ich domeną to kwestia czasu . Natomiast nawiązując do reklamy na forumsimcity.com.pl myślę, że to świetny pomysł. Już nie mówiąc, że nawiązaliśmy współpracę Niezła robota Paweł!! Tak trzymać |