![]() |
Update Aktualizacja: 1.12.3 Poprawki + Launcher - Wersja do druku +- Cities Skylines - Polskie forum gry (https://citiesskylines.pl) +-- Dział: Cities Skylines I (https://citiesskylines.pl/dzial-Cities-Skylines-I) +--- Dział: Cities Skylines - Aktualności i DLC (https://citiesskylines.pl/dzial-Cities-Skylines-Aktualnosci) +--- Wątek: Update Aktualizacja: 1.12.3 Poprawki + Launcher (/temat-Aktualizacja-1-12-3-Poprawki) |
Aktualizacja: 1.12.3 Poprawki + Launcher - SZyMeX - 22-01-2020 Dzisiaj miała miejsce aktualizacja wprowadzająca poprawki błędów oraz implementująca launcher Paradoxu.
![]() Co zostało poprawione?
Kilka słów od autorów o Launcherze: "No więc tak: wiemy, że nikt nie lubi klikać kilku dodatkowych przycisków, aby zagrać w grę, ale na prawdę długo się nad tym zastanowiliśmy i mamy solidne powody, dla których chcemy mieć program uruchamiający (launcher). Oto one:
Doceniamy wasz feedback. Słuchamy was i ciężko pracujemy, aby upewnić się, że ten launcher przyniesie same korzyści graczom. Powtórzę się, mamy solidne powody, aby wdrożyć ten program uruchamiający, który zapewni jeszcze lepsze wrażenia z gry dla graczy w przyszłości =) Obiecujemy wam to. Osobiście uważam, że niektórzy ludzie przesadzają z celami reklamowymi programu uruchamiającego. Informujemy graczy Cities o treściach i nowościach ich ulubionej gry. Szanujemy jednak Wasze opinie i cieszymy się z Waszego feedbacku o tym, co chcecie, a czego nie chcecie widzieć. I powstrzymam się od jednej fałszywej plotki. Nie ma to nic wspólnego z pobieraniem prywatnych informacji. Otrzymujemy podstawowe dane telemetryczne, ale nie instalujemy programów szpiegujących." Specjalnie wytłuściłem ostatni fragment, ponieważ dla wielu osób może to być ważna informacja.
![]() RE: Aktualizacja: 1.12.3 Poprawki + Launcher - garfield - 22-01-2020 na wszelki wypadek jesli ktos bedzie mial problem (w moim wypadku launcher nie chcial sie zainstalowac, ktory nawiasem mowiac jest irytujacy, zbedny, i wydluza czas ladowania gry.....) usuniecie folderu launcher'a i restart steam rozwiazuje problem RE: Aktualizacja: 1.12.3 Poprawki + Launcher - SZyMeX - 22-01-2020 Hmm, a to ciekawe. U mnie zainstalował się od razu. Ale co jak co, przynajmniej w aktualnym stanie jest on kompletnie zbędny... Nie zawiera żadnych przydatnych/ciekawych informacji no i zamiast uruchomić Citiski od razu na Steam to najpierw uruchamia się launcher a potem dopiero można myśleć o uruchomieniu gry.. Totalny bezsens. RE: Aktualizacja: 1.12.3 Poprawki + Launcher - garfield - 22-01-2020 (22-01-2020, 19:02)SZyMeX napisał(a): Hmm, a to ciekawe. U mnie zainstalował się od razu. Ale co jak co, przynajmniej w aktualnym stanie jest on kompletnie zbędny... Nie zawiera żadnych przydatnych/ciekawych informacji no i zamiast uruchomić Citiski od razu na Steam to najpierw uruchamia się launcher a potem dopiero można myśleć o uruchomieniu gry.. Totalny bezsens.nastepna metoda na wyswietlanie reklam i zbieranie danych z czym zreszta sie nie kryja xD RE: Aktualizacja: 1.12.3 Poprawki + Launcher - Lcniko - 03-02-2020 A ja Wam powiem że bombowy jest przycisk wznów ![]() ![]() |