Wyzwanie 4 EKO City- głosowanie - Wersja do druku +- Cities Skylines - Polskie forum gry (https://citiesskylines.pl) +-- Dział: Cities Skylines I (https://citiesskylines.pl/dzial-Cities-Skylines-I) +--- Dział: Pokój wyzwań (https://citiesskylines.pl/dzial-Pokoj-wyzwa%C5%84) +--- Wątek: Wyzwanie 4 EKO City- głosowanie (/temat-Wyzwanie-4-EKO-City-g%C5%82osowanie) |
Wyzwanie 4 EKO City- głosowanie - lulok - 10-08-2015 Wyzwanie 4. Witam na wstępie zaznaczam, że przez nawał pracy ciężko było mi znaleźć czas na wyskrobanie nowego wyzwania a co dopiero na udział w nim ale zrobię co w mojej mocy aby dodać jednak swoją propozycję. Nie przedłużając: EKO City Na mapie Dwie rzeki (można ją znaleźć w podstawowej wersji gry) zbuduj całkowicie ekologiczne miasto. Miasto to powinno wyróżniać się czystością, dużą ilością zieleni i sporą ilością parków ale także wysokim poziomem zdrowia i zadowolenia mieszkańców. Miasto powinno także posiadać strefę przemysłową. Oceniać będziemy przede wszystkim wygląd, funkcjonalność a także szeroko pojętą ekologiczność miasta (Jak najmniejszy stopień zanieczyszczenia). Ilość mieszkańców i gęstość zabudowy jest nie istotna. Miasta zgłaszamy w tym temacie do niedzieli do godziny 20. Edit: Budujemy miasto na jednym kwadracie oczywiście Powodzenia. W razie jakiś sugestii, opinii czy propozycji zmian piszczcie w tym temacie. ============================================================================================ http://strawpoll.me/5230776 Wybieramy spośród 4 propozycji. Głosowanie trwa do wtorku do godziny 18. ============================================================================================ ====ZAKOŃCZONE==== [ATTACHMENT NOT FOUND] Re: Wyzwanie 4 EKO City - Janek1903 - 11-08-2015 Czy jakieś mody są zakazane oraz budynki z Workshop, np. Ekologiczna Oczyszczalnia Ścieków? Re: Wyzwanie 4 EKO City - lulok - 11-08-2015 Janek1903 napisał(a):Czy jakieś mody są zakazane oraz budynki z Workshop, np. Ekologiczna Oczyszczalnia Ścieków? Śmiało można używać budynków z Workshopa a co do modów to tak jak pisałem wcześniej. Można używać modów ale w granicach rozsądku. Oczywiście nieskończona kasa i odblokowanie wszystkiego jest dozwolone Re: Wyzwanie 4 EKO City - Kuba124 - 13-08-2015 Cześć, Moje miasto nazywa się Zielone Miasto, bo jest całe w lesie. W Zielonym Mieście dominuje niska zabudowa, jednak jest też trochę wieżowców, często usługowych. Miejski przemysł jest nastawiony na leśnictwo. Miasto zamieszkuje 11.381 zadowolonych obywateli oraz 0 niezadowolonych. Energię eletryczną miasto zawdzięcza elektrowni słoneczno wiatrowej . [ATTACHMENT NOT FOUND] [ATTACHMENT NOT FOUND] Widok z góry: [ATTACHMENT NOT FOUND] Z wyspy na której jest spalarnia: [ATTACHMENT NOT FOUND] I z innych miejsc: [ATTACHMENT NOT FOUND] [ATTACHMENT NOT FOUND] [ATTACHMENT NOT FOUND] Zdrowie jest ważne: [ATTACHMENT NOT FOUND] Dzięki komunikacji miejskiej w mieście jest mniej spalin: [ATTACHMENT NOT FOUND] Trochę statystyk: [ATTACHMENT NOT FOUND] Re: Wyzwanie 4 EKO City - Brind - 13-08-2015 ładne miasto Re: Wyzwanie 4 EKO City - ashley - 14-08-2015 Oto Citta Ecologica Tym razem zaszalałam z kanałami Zdrowie 99/100%, bezrobocie 5%, szczęście 98% Z niewyjaśnionych przyczyn Tree Brush mi nie działał, 95% drzew musiałam ustawiać sama, myszka ledwo przeżyła [ATTACHMENT NOT FOUND] [ATTACHMENT NOT FOUND] [ATTACHMENT NOT FOUND] [ATTACHMENT NOT FOUND] [ATTACHMENT NOT FOUND] Oczyszczalnia ścieków zamaskowana drzewami [ATTACHMENT NOT FOUND] Uniwersytet zatopiony w zieleni [ATTACHMENT NOT FOUND] Przemysł, rolnictwo połączone z drzewnictwem [ATTACHMENT NOT FOUND] Centrum recyklingu z panelami słonecznymi pomagające zasilać miasto [ATTACHMENT NOT FOUND] [ATTACHMENT NOT FOUND] Re: Wyzwanie 4 EKO City - Kuba124 - 15-08-2015 Znowu tylko 2 prace? Mam nadzieję, że do jutra ktoś jeszcze zgłosi a ta sytuacja wynika z wakacji i wyjazdów. W tamtym wyzwaniu wstawiłem posta ale nie dostalem odpowiedzi. "1.Bardzo fajnie zrobione ten dział. Można do niego jeszcze wrzucić to: uwagi-i-zazalenia/pobodka-t409.html bo od tego się zaczęło. 2.Do regulaminu można też dopisać, że 8. Osoba organizująca wyzwanie ma obowiązek zorganizować głosowanie oraz podać wyniki głosowania zgodnie z punktami 4-6. 9. Osoba organizująca wyzwanie ma obowiązek założyć temat w dziale Pokój Wyzwań (pokoj-wyzwa-f50/) 11. Administracja oraz moderacja forum ma prawo brać udział w wyzwaniach. W tym przypadku punkt 8 staje się oczywiście punktem 10. 3. W ostatniej linijce regulaminu brakuje o w słowie przygotował. 4. Na czym takie nadzorowanie miałoby polegać ? Bo może bym się zgłosił." Re: Wyzwanie 4 EKO City - lulok - 16-08-2015 Z góry uprzedzam, że miasto powstało dziś w około 2 godziny, jest niedokończone, niedopieszczone i niedopracowane. Nazwy nie zdążyłem nadać a domy nie zdążyły się pobudować ale mimo tego do miasta wprowadziło się ponad 12 tys mieszkańców. Bez zbędnego ględzenia przejdę do zdjęć. [ATTACHMENT NOT FOUND] [ATTACHMENT NOT FOUND] [ATTACHMENT NOT FOUND] [ATTACHMENT NOT FOUND] [ATTACHMENT NOT FOUND] Ludzie walą drzwiami i oknami.... [ATTACHMENT NOT FOUND] Ogień piekielny [ATTACHMENT NOT FOUND] Niestety w tym miesiącu jestem okropnie zawalony pracą i nie mam po prostu czasu na grę. Liczę na wyrozumiałość Głosowanie planowane jest od 20 ale może się to trochę przedłużyć. Myślę, że najpóźniej o 22 podam link do głosowania. Re: Wyzwanie 4 EKO City - Vlang - 16-08-2015 Pineville //przy budowie dostałem nawet takie oto osiągnięcie Miasto powstało na planie liścia: //widoczne cienkie dróżki przeplatające te trzy główne to drogi wyłącznie dla autobusów Wjazd: Kawałek dalej: I w głąb miasta: Dzielnica przemysłowa rolnicza: Dzielnica przemysłowa leśnicza: A na koniec zakłady segregowania śmieci obok kompleksu ośrodków sportowych: Re: Wyzwanie 4 EKO City - lulok - 16-08-2015 ============================================================================================== http://strawpoll.me/5230776 Wybieramy spośród 4 propozycji. Głosowanie trwa do wtorku do godziny 18. ============================================================================================== |