Rozmowy o wyzwaniach - Wersja do druku +- Cities Skylines - Polskie forum gry (https://citiesskylines.pl) +-- Dział: Cities Skylines I (https://citiesskylines.pl/dzial-Cities-Skylines-I) +--- Dział: Pokój wyzwań (https://citiesskylines.pl/dzial-Pokoj-wyzwa%C5%84) +--- Wątek: Rozmowy o wyzwaniach (/temat-Rozmowy-o-wyzwaniach) Strony:
1
2
|
Rozmowy o wyzwaniach - Pawel - 13-09-2015 Na początek proponuję porozmawiać o nowym wyznaniu. Mamy czas do 24 września, bo wtedy tematem wyzwania będzie After Dark. Zastanawiam się nad tym, czy w pracach dodatkowo zamieszczać save lub udostępnić do w warsztacie (chyba się da...) Niestety nie mam ciekawych pomysłów, ale jako pierwszy proponuję Najpiękniejsze Stare Miasto z Rynkiem na wzór wybranego miasta. Re: Rozmowy o wyzwaniach - Kuba124 - 13-09-2015 Mślę, że przed wyjściem dodatku spokojnie można zorganizować wyzwanie, bo trochę czasu minie, zanim każdy zainteresowany zakupi dodatek. Możesz zrobić to ze starówką. Nie wiem czy z tym savem do warsztatu to ma większy sens. Po stworzeniu nowego działu pytałeś się czy ktoś chętny do nadzorowania. To pytałem się o to i inne sprawy: 1.Do regulaminu można też dopisać, że 8. Osoba organizująca wyzwanie ma obowiązek zorganizować głosowanie oraz podać wyniki głosowania zgodnie z punktami 4-6. 9. Osoba organizująca wyzwanie ma obowiązek założyć temat w dziale Pokój Wyzwań (pokoj-wyzwa-f50/) 11. Administracja oraz moderacja forum ma prawo brać udział w wyzwaniach. 12. W przypadku gdy zwycięzca nie rozpocznie wyzwania w ciągu 5 dni to organizuje je pierwsza chętna osoba. W tym przypadku obecny punkt 8 staje się oczywiście punktem 10. 2. W ostatniej linijce regulaminu brakuje o w słowie przygotował. 3. Na czym takie nadzorowanie miałoby polegać ? Bo może bym się zgłosił. Na After Dark może być temat "Park w nocy" Re: Rozmowy o wyzwaniach - Pawel - 13-09-2015 Kuba124 napisał(a):Mślę, że przed wyjściem dodatku spokojnie można zorganizować wyzwanie, bo trochę czasu minie, zanim każdy zainteresowany zakupi dodatek.Chciałbym, aby pierwsze wyzwanie z After Dark odbyło się w dniu premiery z tematem ogólnym, tj. najpiękniejsze miasto nocą - ale to kwestia dyskusyjna. Kuba124 napisał(a):Nie wiem czy z tym savem do warsztatu to ma większy sens.W sumie jako załącznik odpada - pewnie zajmuje kilkaset MB. Chciałbym zagościć w innym miastach, aby poznać ich technikę budowania oraz pomogłoby to w ocenie. Kuba124 napisał(a):3. Na czym takie nadzorowanie miałoby polegać ? Bo może bym się zgłosił.Pilnowanie, aby wyzwania były prowadzone zgodnie z regulaminem. Kuba124 napisał(a):Na After Dark może być temat "Park w nocy"Pomysł na drugie wyzwanie Kuba124 napisał(a):1.Do regulaminu można też dopisać, żePoprawiłem. Uciekło mi, ponieważ pracę zmieniłem i początkowo dużo miałem na głowie, wybacz Re: Rozmowy o wyzwaniach - majusia10 - 14-09-2015 hmmm to kiedy kolejne wyzwanie? Mam zamiar wziąć udział w końcu w jakimś.... choć akurat stary rynek nie do końca mnie kręci Re: Rozmowy o wyzwaniach - majusia10 - 17-09-2015 Hmmm to pomęcze - damy radę z wyzwaniem przed premierą After Dark? Re: Rozmowy o wyzwaniach - Pawel - 17-09-2015 Po pierwsze - muszą się znaleźć chętni - więc kto jest chętny? Re: Rozmowy o wyzwaniach - majusia10 - 17-09-2015 Oczywiste - ale dla formalności - ja Re: Rozmowy o wyzwaniach - Kuba124 - 17-09-2015 ja moge być chętny Re: Rozmowy o wyzwaniach - Dziki1408 - 17-09-2015 Chętnie Re: Rozmowy o wyzwaniach - paula19912 - 17-09-2015 Chetnie ; ) |