![]() |
Cities: Skylines - opinie na świeżo po premierze - Wersja do druku +- Cities Skylines - Polskie forum gry (https://citiesskylines.pl) +-- Dział: Cities Skylines I (https://citiesskylines.pl/dzial-Cities-Skylines-I) +--- Dział: Swobodna rozmowa (https://citiesskylines.pl/dzial-Swobodna-rozmowa) +--- Wątek: Cities: Skylines - opinie na świeżo po premierze (/temat-Cities-Skylines-opinie) |
Cities: Skylines - opinie na świeżo po premierze - Bartek - 10-03-2015 Jestem ciekaw jakie są Wasze opinie na temat gry tak na świeżo po premierze. Jak pierwsze wrażenia? Ja jestem niesamowicie szczęśliwy, gra jest wspaniała ![]() Re: Cities: Skylines - opinie na świeżo po premierze - Darecki1989 - 10-03-2015 Wrażenia mega pozytywne. Jest parę rzeczy które nurtują, ale patch może 2 powinny to ogarnąć. Puki co najwięcej zabawy jest z drogami. Re: Cities: Skylines - opinie na świeżo po premierze - moose - 10-03-2015 Jest dobrze ![]() Re: Cities: Skylines - opinie na świeżo po premierze - LukasDoUrden - 10-03-2015 Moje pierwsze wrażenia są naprawdę pozytywne. Teren już widać że będzie ogromny, możliwości gry też dobrze rokują na przyszłość. Miasto niewielkie a problemów tylko przybywa, czyli to co lubię ![]() ![]() Denerwuje mnie też trochę dźwięk. Przy oddaleniu , choćby najmniejszym, ciągle słychać ten uporczywy szum... Zagłusza to muzykę , którą już wolałbym słyszeć, a z kolei dźwięki miasta przestają być bardzo szybko słyszalne przy oddaleniu. Ale to raczej kosmetyka ![]() Re: Cities: Skylines - opinie na świeżo po premierze - Pawel - 10-03-2015 Tak na szybko. Minusy: - drogi, tutaj jest wiele do zrobienia - transport autobusowy, brak automatycznej zmiany koloru danej linii, brak kontroli nad obciążeniem linii autobusami, brak statystyk z podziałem na linie. - brak ogólnych statystyk, klikając np na miejsce pracy, chciałbym np. zobaczyć kto tam faktycznie pracuje, a może jakie ma stanowisko ? itd, ogólnie brakuje statystyk - brak wielkich pól.... - przydałoby się większe przybliżenie - taka drobnostka - koleś z pieskiem zaparkował samochód nie przed sklepem, do którego się udał, ale kilka budynków przed, po czym wysiadł z psem i poszedł do kawiarni ![]() Podsumowanie - nie zamienił bym tej gry na żadną inną ![]() - ogólnie gra jest bardzo dobra, wygląda na "grywalną", a to jest bardzo ważne, resztę można poprawić. Re: Cities: Skylines - opinie na świeżo po premierze - kadros28 - 10-03-2015 haha wy juz wybudowaliście swoje miasta, dzielicie się wrażeniami a ja nadal czekam aż ta pieprzona instalka mi sie pobierze, jak na tą chwile została mi jeszcze 1h pobierania a pobieram od 17:00 Re: Cities: Skylines - opinie na świeżo po premierze - Bartek - 10-03-2015 kadros28 pomyśl sobie, że warto czekać i już niedługo dołączysz do grona szczęśliwców ![]() Re: Cities: Skylines - opinie na świeżo po premierze - kadros28 - 10-03-2015 ale juz nie moge, jak pomysle że wy 20 30 min i macie gre a ja 7h i nadal czekam to aż mnie cholera jasna bierze, strasznie narzekam na mój net Re: Cities: Skylines - opinie na świeżo po premierze - days - 11-03-2015 kadros28 To jak już ściągniesz cała grę to zrób sobie kopie, w steamie jest opcja backup, bo jak masz tak wolnego neta, i można nagrać na płytkę. Re: Cities: Skylines - opinie na świeżo po premierze - kadros28 - 11-03-2015 a do czego mi ta kopia? |