12-09-2017, 18:27
Skoro już wątki są, to i postanowiłem coś od siebie dorzucić... Mianowicie jest to miasto, z którego zachowało się niewiele screen'ów... Szkoda mi tego "sejwa", bo teraz to mody się gryzą i jest problem... Na początku wspomnę, że nie będzie historii, tylko bydo same screeny z króciutkim opisem. Modów zbytnio nie używałem, bo i tak by mój komputer by nie uciągnął... Wstyd. :P Miłego oglądania! :P
No to lecim z koksem.
1. Korek na wąskiej drodze, po prawej mamy centrum handlowe, którego niestety niewiele widać... A po lewej mamy ten no... Centrum przetwarzania recyklingu czy cuś. :P
2. Mapka korkolandii, czyli widok z góry. :P
3. Ten "lasek" to jest właśnie "Świętokrzyski Park Krajobrazowy"... Z ścieżkami śmiesznymi i takie tam. :P Na północy mamy za to zamek z drogą dojazdową na górę. :3 Jak można zauważyć, w mieście głównie przeważają przedmieścia z dużą ilością zieleni.
4. Tu już się rozwinęło miasto na południe, Stare Miasto w trakcie budowy (hue hue) i powstał ten śmieszny "ślimok" na autostradzie. :P
5. Napis "Witamy" z kwiatków przy drodze dojazdowej do miasta. :P
7. Dupny wiadukters kurcze.
Dajcie znać, czy się wam spodobało i wgl. :P
Pozdrawiam ciepluteczko. :3
No to lecim z koksem.
1. Korek na wąskiej drodze, po prawej mamy centrum handlowe, którego niestety niewiele widać... A po lewej mamy ten no... Centrum przetwarzania recyklingu czy cuś. :P
2. Mapka korkolandii, czyli widok z góry. :P
3. Ten "lasek" to jest właśnie "Świętokrzyski Park Krajobrazowy"... Z ścieżkami śmiesznymi i takie tam. :P Na północy mamy za to zamek z drogą dojazdową na górę. :3 Jak można zauważyć, w mieście głównie przeważają przedmieścia z dużą ilością zieleni.
4. Tu już się rozwinęło miasto na południe, Stare Miasto w trakcie budowy (hue hue) i powstał ten śmieszny "ślimok" na autostradzie. :P
5. Napis "Witamy" z kwiatków przy drodze dojazdowej do miasta. :P
7. Dupny wiadukters kurcze.
Dajcie znać, czy się wam spodobało i wgl. :P
Pozdrawiam ciepluteczko. :3