01-06-2018, 21:29
Dzień dobry,
Wracam po dłuższej przerwie z nowym miastem o pięknej nazwie Sam SeWcisko.
Po raz kolejny jest to miasto oparte na modach, budowane według mojego "widzimisię" a nie wg słupków zapotrzebowań.
Tym razem również zacząłem budowę od d... strony. Jako pierwsze na ogień poszło centrum miasta i... stadion -.-
Mimo tych beznadziejnych decyzji burmistrza mieszkańcy są zadowoleni i szczęśliwi (kto by nie był żyjąc w raju podatkowym?)
Na ten moment miasto nie jest zbyt dopieszczone jeśli chodzi o szczegóły. Ograniczyłem się w zasadzie do kilku płotków, mini parków, czasem jakiegoś drzewa.
Jako burmistrz obiecuję, że w najbliższym czasie ulegnie to zmianie.
Miasto zbudowane jest na mapie Ryebluffs z motywem o tej samej nazwie. Polecam
Za jakiś czas znów się odezwę.
Cześć!
Wracam po dłuższej przerwie z nowym miastem o pięknej nazwie Sam SeWcisko.
Po raz kolejny jest to miasto oparte na modach, budowane według mojego "widzimisię" a nie wg słupków zapotrzebowań.
Tym razem również zacząłem budowę od d... strony. Jako pierwsze na ogień poszło centrum miasta i... stadion -.-
Mimo tych beznadziejnych decyzji burmistrza mieszkańcy są zadowoleni i szczęśliwi (kto by nie był żyjąc w raju podatkowym?)
Na ten moment miasto nie jest zbyt dopieszczone jeśli chodzi o szczegóły. Ograniczyłem się w zasadzie do kilku płotków, mini parków, czasem jakiegoś drzewa.
Jako burmistrz obiecuję, że w najbliższym czasie ulegnie to zmianie.
Miasto zbudowane jest na mapie Ryebluffs z motywem o tej samej nazwie. Polecam
Za jakiś czas znów się odezwę.
Cześć!