Juz jest pierwszy update do Skylines
tutaj linkk do info:
http://www.skylinescity.com/2015/03/cit ... to-v1-0-3/
Suma IQ na Ziemi jest wielkością stałą. Problem w tym, że liczba ludzi stale rośnie
Moje oczekiwania zaczynaja byc pomalu spelniane
Moderzy jak widze juz ciezko pracuja...
To sa moje klimaty
Do tego juz widzialem ktos sie zajmuje zrobieniem nowych lokomotyw i wagonow
Mniemam ze po miesiacu juz bedzie mozna budowac cos rewelacyjnego
Suma IQ na Ziemi jest wielkością stałą. Problem w tym, że liczba ludzi stale rośnie
Zdjecia sa z tematu o modach do Skylines na forum Paradoxu
Z tego co wiem to tez moderzy ze znanej strony poswieconej SimCity 4 beda mieli dzial moderski z downloadem modow do Skylines
Poczytalem chwile DAQ do Skylines i mam nadzieje ze naprawia sciezki statkow i samolotow.
Samoloty jeszcze przelkne bo ogolnie nie wiem kto buduje lotnisko otoczone wiezowcami ale sam fakt ze przelatuja przez budynki moze draznic.
Lotnisko zreszta moim zdaniem jest do poproawki i chyba raczej bede stosowal lotniska normalnych rozmiarow ktore jak czytalem juz niektorzy moderzy robia.
Natomiast bardzo drazni mnie przechodzenie statkow przez tamy co i tak mozna obejsc bo tama raczej jest w glebi ladu a nie przy porcie
Przechodzenie statkow przez niskie mosty...tez mozna obejsc (patrz wyzej podobna zasada) ale ogolnie drazni
Mam nadzieje ze naprawia to w najblizszym patchu czy DLC z patchem wwlacznie.
Nie omieszkalem zadac tego pytania na forum Paradoxu