24-05-2019, 20:38
Cześć.
Zainstalowałem niedawno rozszerzenie campus i wybudowałem w swoim wcześniej załadowanym z sejwa mieście nowy kampus. (Politechnika). Poprowadziłem do niego drogę, metro, autobus i sterowce oraz zrobiłem parkingi taksówek przy wejściu. Mimo to wyświetla mi ciągle 0 studentów, a pierwszy rok się zakończył. Czy to normalne? Może to jakiś bug? Robie coś źle? Ja wiem, że jest nieznany campus, ale bez przesady, gdyby było, chociaż 10 studentów na początek, ale 0?
Zainstalowałem niedawno rozszerzenie campus i wybudowałem w swoim wcześniej załadowanym z sejwa mieście nowy kampus. (Politechnika). Poprowadziłem do niego drogę, metro, autobus i sterowce oraz zrobiłem parkingi taksówek przy wejściu. Mimo to wyświetla mi ciągle 0 studentów, a pierwszy rok się zakończył. Czy to normalne? Może to jakiś bug? Robie coś źle? Ja wiem, że jest nieznany campus, ale bez przesady, gdyby było, chociaż 10 studentów na początek, ale 0?

Okazuje się, że to przez zderzacz hadronów, który jako arcydzieło architektury zapewnił edukacje wszystkim mieszkańcom i w związku z tym nikt nie potrzebował iść na studia.
Musisz poczekać na nowe pokolenie, chociaż może się okazać że gra została przez te "dzieło" tak rozbalansowana że nigdy nie osiągniesz normalnego poziomu. Podobny problem miałem kiedyś z windą kosmiczną. Po jej wybudowaniu lotniska, porty jak i kolej przestały obsługiwać pasażerów a windą i tak przybywało z połowę mniej turystów niż normalnie. Po jej zburzeniu ruch turystyczny i tak nie wrócił do normy przez co musiałem pożegnać się z save-em. Generalnie nie polecam stawiania tych "dzieł". Nie dość że są nierealistyczne to w dodatku przynoszą więcej problemów niż plusów.