28-12-2019, 20:45
Nic dodać nic ująć, ale mam jedną prośbę. Mógłbyś cyknąć jakąś "satelitkę"? Tak żeby się trochę odnaleźć w tym mieście, co gdzie i jak.
Książ
|
||||||
28-12-2019, 20:45
Nic dodać nic ująć, ale mam jedną prośbę. Mógłbyś cyknąć jakąś "satelitkę"? Tak żeby się trochę odnaleźć w tym mieście, co gdzie i jak.
29-12-2019, 00:56
(28-12-2019, 20:45)SZyMeX napisał(a): Nic dodać nic ująć, ale mam jedną prośbę. Mógłbyś cyknąć jakąś "satelitkę"? Tak żeby się trochę odnaleźć w tym mieście, co gdzie i jak.dzieki, narazie to jedna dzielnica wiec nie ma zabardzo co fotografowac z gory, plus czesc obiektow PO w tych mniej fokusowych okolicach ma ustawionamala odleglosc renderowania wiec jak oddale to poprostu zniknie
29-12-2019, 22:37
Mega! Tak mi się nie chce za to zabierać ale kiedyś będę musiał usiąść do tego.
Jedyne co mi się rzuciło w oczy to złe odbicie napisów na jednej ze stron wagonów. Wiem, że tego nie będzie widać ale może dosyć istotny detal przy takim projekcie (29-12-2019, 22:37)Lukeps napisał(a): Mega! Tak mi się nie chce za to zabierać ale kiedyś będę musiał usiąść do tego.Dzieki, odnosnie napisow - to celowe, w grze napisy sa "normalnie" kilka fotek skladow regionalnych WKR. Stare ezt-y pochodza lat 1979-1992 zostaly odkupione od narodowego przewoznika w liczbie 175sztuk. Sukcesywnie modernizowane, modernizacje wszystkich skladow zakonczono 3lata temu. Zmodernizowane sklady posiadaja WiFi, klimatyzacje, gniazdka, system dynamicznej iformacji pasazerskiej z mozliwoscia wyswietlania reklam. Pierwsze 20 zmodernizowanych skladow nie posiada WiFi I klimatyzacji (stanowia rezerwe taborowa, uzywane tylko w zastepstwie skladow uszkodzonych lub odstawionych do przegladu) Ezty obsluguja wszystkie linie SKM Ksiaz I krotkie trasy dookola miasta w zestawach 2jednostek (110 jednostek - 55 skladow).Pozostale 45 skladow obsluguje lokalne polaczenia dookola Uhrowic I Grodka Ksiazecego glownie w pojedynczych zestawieniach. Ezty maja orginlne silniki choc dosc gleboko zmodernizowane. Nowe ezety to najnowsza generacja Flirtow Stadler'a. WKR posiada 40 jednostek uzywanych na dluzszych trasach regionalnych zarowno pojedynczo jak I w zestawach. Obecnie rozpoczynaja sie dostawy kolejnych 40 skladow z opcji, 20 pozwoli na otwarcie nowych tras I zwiekszenie czestotliwosci na wybranych trasach, kolenych 20 zastapi stare zmodernizowane sklady (zostana sprzedane w przetargu) Ponadto trasy niezelektryfikowane obsluguje Arriva (Stadler GTW) , a trasy regionalnych ekspresow prywatny przewoznik z Uhrowic skladami pietrowymi push-pull Bombardiera (oba podmioty dzialaja na zlecenie WKR, przewoznik z Uhrowic rowniez sezonowe trasy komercyjne) Do pociagow musze jeszcze dodac customowe dzwieki
31-12-2019, 17:25
Parking pietrowy nad peronami dworca. W pelni funkcjonalny. Rampa/wieza wjazdowa na parking wymaga jeszcze dopieszczenia przy podstawie (w trakcie budowy dworca autobusowego)
Parking jest naprawde duzy footprint wiekszy niz caly galerii handlowej - powody sa dwa - parking ma tylko dwa poziomy, i obsluguje nie tylko galerie handlowa ale rowniez dworzec i biurowiec.
04-01-2020, 20:52
Widzę że spodobało ci się modyfikowanie tekstur pojazdów Fajnie, dodaje to klimatu.
|
Jedynie zalogowani użytkownicy mogą odpowiadać w wątkach
Możesz także skorzystać z opcji szybkiej rejestracji za pomocą facebooka.