22-12-2019, 18:07
Takie jarmarki Bożonarodzeniowe fajna sprawa
Nowe Miasto
|
||||
28-12-2019, 14:40
noice wszystko fajnie sie juz spina to Ci sie przyda https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=1563481626&searchtext=grate na te wszystkie drzewka
Dzięki, na pewno z nich skorzystam
29-12-2019, 13:14
Te góry w tle fajny klimat.
Zawsze chciałem zrobić jakąś mapę alpejską z miasteczkami, serpentynami kolejowymi i autostradami przechodzącymi w tunele pod górami. Niestety za mało assetów do tego na warsztacie
Tym razem parę nocnych, noworocznych screenów (i przy okazji mały test pewnej modyfikacji )
29-12-2019, 22:38
piękne zdjęcia. Tylko gdzie Ci świętujący ludzie ?
Ach tam, szczegóły
A tak serio to jeszcze po prostu nie zdążyłem uruchomić czasu w grze. Chcę mieć najpierw choć część miasta ogarniętą, w tym wszystkie niezbędne usługi by potem móc już "odpalić" miasto bez żadnych problemów, a nie z wyskakującymi co chwilę ikonkami że czegoś im brakuje
Tym razem przenosimy się w okolice lekko przebudowanego dworca kolejowego. W tym momencie uruchomiłem również symulację więc miasto nareszcie trochę ożyje
Jest i pierwszy pociąg Po drugiej stronie stacji znajduje się natomiast mały dworzec autobusowy wraz z placykiem. Trochę szerszy widok, jeszcze wiele pustych miejsc. I na koniec jeszcze jedno spojrzenie na jarmark świąteczny, tym razem już oblegany przez tłumy ludzi
|
Jedynie zalogowani użytkownicy mogą odpowiadać w wątkach
Możesz także skorzystać z opcji szybkiej rejestracji za pomocą facebooka.