10-04-2020, 11:21
Dzięki

Nowe Miasto
|
||||
10-04-2020, 11:21
Dzięki
![]()
Powoli toczą się prace, głównie w "centrum" miasta. Nowe budynki, hotele, kasyna itp itd. W tym rejonie chce zrobić takie turystyczne centrum, nad hmm.. zatoką?
![]() ![]() W międzyczasie ukończyłem również pierwszą zajezdnię autobusową w mieście, nie do końca jestem zadowolony z efektu ale nie jest też najgorzej. W każdym razie, póki co zaplecze komunikacyjne miasta jest gotowe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Widok w stronę turystycznego centurm: ![]() No i kilka screenów z tamtych okolic. Tak jak mówiłem, od strony wody nie będzie już żadnych budynków tylko plaża, może jakieś restauracje itp. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Powoli rozwija się też teren wokół stadionu: ![]() ![]() Szybki rzut oka na port: ![]() No i kilka screenów "z góry" ![]() ![]() ![]()
25-04-2020, 14:16
calosc prezentuje sie naprawde swietnie, jesli chodzi o zajezdnie - przydalby sie jakis duzy budynek/hala i myjnia dla autobusow
![]()
Dzięki
![]()
Hah, no niby też można ale nie wiem czy mam cierpliwość i umiejętności na takie coś
![]() Dzisiaj wleci kilka screenów z już gotową plażą, chyba wyszło całkiem ładnie :P Dodatkowo w okol miasta czy to z jednej czy drugiej strony zaczynam powoli dostawiać typowe prl-owskie blokowiska. Nic szczególnego, detali tam nie będzie więc może jakieś dalsze widoki czy screeny z góry tylko wrzucę. Potrzeba było mieszkańców to powstały bloki ![]()
26-04-2020, 10:52
No dobra, tak więc pora na screeny, a trochę ich będzie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Teraz dwa szybkie rzuty na nowe osiedle, jeszcze bez jakichkolwiek detali: ![]() ![]() Widok na nowy wjazd do miasta, tamten już nie wyrabiał. W przyszłości będzie biec tędy obwodnica: ![]() No i ostatni widok na centrum z góry ![]() ![]()
26-04-2020, 14:39
fajnie widac ze czujesz nadmorskie klimaty
![]() ![]()
Okej, dzięki za poradę
![]() Próbowałem jeszcze coś z wodą zrobić poprzez Theme Mixer ale w pewnym momencie przestał tekstury zmieniać ![]() |
Jedynie zalogowani użytkownicy mogą odpowiadać w wątkach
Możesz także skorzystać z opcji szybkiej rejestracji za pomocą facebooka.