10-04-2020, 11:21
Dzięki
Nowe Miasto
|
||||
10-04-2020, 11:21
Dzięki
Powoli toczą się prace, głównie w "centrum" miasta. Nowe budynki, hotele, kasyna itp itd. W tym rejonie chce zrobić takie turystyczne centrum, nad hmm.. zatoką? powstanie niedługo plaża co też myślę doda trochę uroku i klimatu temu miejscu. W porcie dużo się nie zmieniło, w ogóle skaczę między tymi miejscami w mieście zamiast coś dokończyć na 100% no ale co zrobić :P Gwałtownie wzrosło mi zapotrzebowanie na mieszkańców więc z portu przeniosłem się w miejskie tereny żeby trochę tych budynków dorobić. Być może niedługo dokończę też stare miasto, wtedy będzie duży zastrzyk mieszkańców. Dobra, pora na zdjęcia
W międzyczasie ukończyłem również pierwszą zajezdnię autobusową w mieście, nie do końca jestem zadowolony z efektu ale nie jest też najgorzej. W każdym razie, póki co zaplecze komunikacyjne miasta jest gotowe Widok w stronę turystycznego centurm: No i kilka screenów z tamtych okolic. Tak jak mówiłem, od strony wody nie będzie już żadnych budynków tylko plaża, może jakieś restauracje itp. Powoli rozwija się też teren wokół stadionu: Szybki rzut oka na port: No i kilka screenów "z góry"
25-04-2020, 14:16
calosc prezentuje sie naprawde swietnie, jesli chodzi o zajezdnie - przydalby sie jakis duzy budynek/hala i myjnia dla autobusow
Dzięki A w zajezdni właśnie chciałem coś podobnego wstawić ale nie mam w swoich obiektach budynku który by się do tego nadał :P Poszukam na warsztacie i coś tam dobuduję.
Hah, no niby też można ale nie wiem czy mam cierpliwość i umiejętności na takie coś
Dzisiaj wleci kilka screenów z już gotową plażą, chyba wyszło całkiem ładnie :P Dodatkowo w okol miasta czy to z jednej czy drugiej strony zaczynam powoli dostawiać typowe prl-owskie blokowiska. Nic szczególnego, detali tam nie będzie więc może jakieś dalsze widoki czy screeny z góry tylko wrzucę. Potrzeba było mieszkańców to powstały bloki
26-04-2020, 10:52
No dobra, tak więc pora na screeny, a trochę ich będzie Na początek zapowiadana plaża:
Teraz dwa szybkie rzuty na nowe osiedle, jeszcze bez jakichkolwiek detali: Widok na nowy wjazd do miasta, tamten już nie wyrabiał. W przyszłości będzie biec tędy obwodnica: No i ostatni widok na centrum z góry
26-04-2020, 14:39
fajnie widac ze czujesz nadmorskie klimaty taki maly hint - zainstalu sobie cubemap replacer nie tylko zmienia wyglad nieba ale rowniez odbicia w wodzie w takich nadmorskich sceneriach to zmienia calkowicie odbior fotek
Okej, dzięki za poradę
Próbowałem jeszcze coś z wodą zrobić poprzez Theme Mixer ale w pewnym momencie przestał tekstury zmieniać Pewnie po ponownym uruchomieniu było już okej, ale nie sprawdzałem jeszcze :P |
Jedynie zalogowani użytkownicy mogą odpowiadać w wątkach
Możesz także skorzystać z opcji szybkiej rejestracji za pomocą facebooka.