(15-07-2020, 12:44)garfield napisał(a): swietne strasznie brakuje takich budynkow. BTW wiadomosc od Raccoon (ten od kosciolow i wegierskich mostow) tekstury mozesz wyostrzyc przy uzyciu topaz sharpen AI Próbowałem z tego skorzystać parę miesięcy temu, ale program albo mi się nie odpalał, a jak już odpaliłem to po kilku minutach crash. Może teraz będę miał więcej szczęścia z tym i uda mi się to zastosować, bo gimnastykowanie się z wyostrzaniem w GIMPie jest wielce nieprzyjemne dla mnie
(15-07-2020, 13:07)Lichwiarz napisał(a): (15-07-2020, 12:44)garfield napisał(a): swietne strasznie brakuje takich budynkow. BTW wiadomosc od Raccoon (ten od kosciolow i wegierskich mostow) tekstury mozesz wyostrzyc przy uzyciu topaz sharpen AI Próbowałem z tego skorzystać parę miesięcy temu, ale program albo mi się nie odpalał, a jak już odpaliłem to po kilku minutach crash. Może teraz będę miał więcej szczęścia z tym i uda mi się to zastosować, bo gimnastykowanie się z wyostrzaniem w GIMPie jest wielce nieprzyjemne dla mnie ja tez musze spr. z tym programem trial jest bezplatny a jest kilka takich assetow od jens ktore by sie przydalo zrzucic i wyostrzyc na wlasny uzytek
jak tam prace nad modernizmem ?
Kurcze, nie wiedziałem, że otworzyłem u ciebie restaurację koszerną
08-12-2020, 14:02
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-12-2020, 01:05 przez Lichwiarz.)
swietne
Kolejny pretekst by wrócić do Citiesków
|