Ostrzyce
|
||||||||
20-12-2020, 15:24
20-12-2020, 17:37
swietnie wyglada
![]()
20-12-2020, 19:35
Pochodzi z tego zestawu:
https://steamcommunity.com/sharedfiles/f...2100716389 Znakomite budynki, strasznie mi się podobają. Swoją drogą, jeżeli ktoś widział coś w podobnym stylu, to byłbym wdzięczny za podesłanie ![]()
21-12-2020, 11:18
(20-12-2020, 19:35)SZyMeX napisał(a): Pochodzi z tego zestawu:Mam nie poznalem na Twojej fotce ![]()
22-12-2020, 15:30
Tym razem nieco inaczej, bo tylko skrzyżowanie, ale muszę powiedzieć, że połączenie Node Controller + IMT kolosalnie zmienia rozgrywkę - przynajmniej dla mnie, gdzie lepiej czuję się w tworzeniu układów drogowych niż całego otoczenia wokół, co pewnie widać na screenach :P
Może nie pozwala to jeszcze na pełną dowolność, ale i tak można przy tym "zmarnować" mnóstwo czasu ![]() Efekt ostatniej pracy - wykonywanej podwójnie, bo a jakże, RAM się skończył ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Więcej screenów będzie, gdy ogarnę RAM, zresztą te trzy linijki mówią same za siebie ![]() 65% memory in use. 16307 MB physical memory [5632 MB free]. 44923 MB paging file [0 MB free]. Takie tam 45GB syfu ![]()
28-12-2020, 01:07
Kilka nowych screenów. Powstało nowe skrzyżowanie będące początkiem nowej Trasy Średnicowej. W przyszłości planowana jest dalsza jej rozbudowa pod torami kolejowymi i dalej w stronę nowych terenów miasta. Przy skrzyżowaniu ma miejsce również węzeł komunikacji miejskiej, połączony wygodnym dojściem z osiedlem położonym wyżej. Aktualnie jest on ostatnim przystankiem linii tramwajowych, ale wykonane odnogi czekają na dalszą rozbudowę sieci.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() To, za co zabiorę się teraz to kolejne etapy Trasy Średnicowej, przynajmniej do pierwszego skrzyżowania (na ostatniej fotce droga biegnąca na samym środku) oraz dokończenie osiedli w tych okolicach. Wzdłuż tej "małej obwodnicy" mam w planach zrobić kiedyś coś na wzór szybkiego tramwaju, ale póki co zrobię tam chyba stan na jedną jezdnię i rezerwę pod drugą + tory. Jak się miasto rozrośnie, to będzie się myśleć o rozbudowie ![]()
Nawet nie wiecie ile męczyłem się z doborem budynków by wszystko w miarę do siebie pasowało, ale chyba (przynajmniej mam taką nadzieję) udało się to w końcu osiągnąć
![]() Perspektywa na ten kawałek centrum jest chyba najlepszą jaką udało mi się kiedykolwiek zrobić ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Z tym skrzyżowaniem też było nie lada roboty. Node controller potrafi dużo, ale jednak nie wszystko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No i na koniec jeszcze kilka szerszych spojrzeń na okolicę. ![]() ![]() ![]() W dalszych rejonach to już typowe blokowiska. Niby dużo zieleni i wszystko tak w miarę poukładane, ale detalu za dużo tam nie ma, więc tylko kilka szerszych spojrzeń. ![]() ![]() ![]() ![]()
|
Witaj na Cities Skylines PL!
Aby dodać odpowiedź zaloguj się, lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zalogowani użytkownicy mogą odpowiadać w wątkach
Szybka rejestracja
Możesz także skorzystać z opcji szybkiej rejestracji za pomocą facebooka.
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości