26-01-2021, 01:07
ale sie rozpedziles z tymi fotami :P
ELDORADO kontynuacja
|
||||||||||||||
07-02-2021, 18:53
czasem jak mam wenę to mnie poniesie, mam nadzieję, że nie katuję czasem wrzucając dużą część fotek, a tak nawiasem mówiąc mam napstryjane 2123 fotek serii MAYA :))
wyłonił się już kształt stacji tramwajowych. za wyjątkiem pierwszej pozostałe będą miały ten sam wygląd.
10-02-2021, 13:55
a tak przy okazji... komunikacja miejska z trakcją w ostatnich dekadach zyskała ponowne uznanie w wielu miastach na całym świecie. Przywracane są stare linie bądź powstają na nowo całe trasy itd. A ja od siebie takie cacka wrzucę. i pojeździłby :))
dziś z nakładką, aby można było trochę inaczej spojrzeć na strukturę miasta i jego szczegółu - taką mam nadzieję ;p
ktoś zgadnie jaka to nakładka? :D
11-02-2021, 22:56
O kurcze, dobre pytanie
Dawno z tych nakładek nie korzystałem, jest to wartość gruntu?
11-02-2021, 23:42
brawo-brawo! w nagrodę otrzymasz kilka nieemitowanych dotąd zdjęć mojego miasta ;)
wykopałem prezencik w stosie fotek jedna taka się zachowała dokumentująca z tej perspektywy budowli która istniała całkiem krótko i była jak większość takich ruchów eksperymentem itd
a nawet cztery się znalazły hehee
14-02-2021, 18:36
a aktualnie w MAYA S.C. prace na południowym brzegu gruntowne, nowa plaża, nowa promenada i podnoszenie budynków a pod nimi... sami zobaczcie!
15-02-2021, 01:26
|
Jedynie zalogowani użytkownicy mogą odpowiadać w wątkach
Możesz także skorzystać z opcji szybkiej rejestracji za pomocą facebooka.