18-02-2021, 16:35
Synagoga w Ostrowie Wielkopolskim, bo judaizmu nigdy nie jest zbyt wiele. Premiera może za tydzień
Kantorek Lichwiarza
|
||||||||||||
18-02-2021, 16:35
Synagoga w Ostrowie Wielkopolskim, bo judaizmu nigdy nie jest zbyt wiele. Premiera może za tydzień
24-02-2021, 18:45
Secesja jest bardzo podniecająca, a zaraz generująca sporo tris
02-07-2021, 12:49
Tylko dla nielękających się kolosalnych ilości tris...
02-07-2021, 15:11
02-07-2021, 15:24
Kiedy do pobrania?
(02-07-2021, 15:24)SZyMeX napisał(a): Kiedy do pobrania?Najbardziej optymistycznie za tydzień, ale mam problem z poprawnym zapisaniem tego modelu (składa się z modelu głównego i 3 submeshów). Jak ogarnę zapis, zrobię LOD i przeprowadzę testy, to wrzucam na Steam. Więc widełki zarzucenia na workshop ustawiam tak do połowy lipca
Wiem, że od dawna nic nie wrzucałem, ale pora się trochę zrehabilitować. Na przestrzeni ubiegłego roku wykonałem dwa duże projekty dla projektu Presidio Bay (konkretnie dla bsquiklehausen i Interurban_Era). Jest to Palace of Fine Arts z San Francisco i Fox Theatre z Oakland (na potrzeby uniwersum Presidio Bay przemianowany na Encinal). Nie mogę opublikować tych budynków na moim Steamie za nim nie dostanę na to zgody (bodajże muszą się pojawić w odcinkach ich serii, opowiadającej o historii obszaru San Francisco). Mimo wszystko, załączam kilka screenów mojej pracy. Najpierw Palace of Fine Arts:
A teraz Fox Theatre Oakland w dwóch wersjach, współczesnej i z lat 20 XX wieku.
|
Jedynie zalogowani użytkownicy mogą odpowiadać w wątkach
Możesz także skorzystać z opcji szybkiej rejestracji za pomocą facebooka.