21-02-2021, 21:42
ELDORADO kontynuacja
|
||||||||
tymczasem na największej wyspie Berga też coś się dzieje, popłyniemy podejrzeć postępy
2min taksą wodną i jesteśmy to tu tworzą się pomysły
i kilka ujęć nocnych do kompletu
ciemne plamy w mieście wynikają z tego iż oświetlenie (tak jak i zieleń) dodaję zawsze na końcu
po3ebuję Waszej pomocy, zbieram się do zrobienie mapy komunikacyjno-administracyjnej, ale nie specjalnie potrafię wykonać podkad takiej mapy aby potem naprowadzić odpowiednie trakty, nazwy itp. mam wykonany podkład z moda, ale ze wzgl na moją specyfikę budowania musiałbym go oczyścić na photoshopie lub tyym podobnym ale z moją znajomością ręcznie to by to pół roku zajęło. może ktoś z Was ma umiejętności i może mi pomóc trochę. mam póki co takie zdj przygotowane
dobrze byłoby na początek skleić te dwa ze sobą, aby uzyskać więcej szczegółów, mi to nie zbyt estetycznie wychodzi to wykonane za pomocą moda, ale mimo ustawień zbyt wiele nie po3ebnych detali, a innych brak albo satelita z jednego jpga
05-03-2021, 01:27
spoko, dam-se-rade;p
kilka kolorowych ujęć nocnych, w samym centrum miasta powstał nowy gmach, Forum Muzyki, perełka dla melomanów.
05-03-2021, 03:38
TM:PE ma w opcji generowanie mapy transportu jest rowniez CSL Map View
11-03-2021, 02:31
też się zastanawiam... btw
na gorąco! takiego o to brzydala udało mi się wykopać i sprowadzić do miasta prze-k-o-z-a-k!!
11-03-2021, 10:46
Ejj, zaj.... piękny budynek
Wygląda trochę jak grzyb, ale w sumie w realu jakby istniał, to fajnie na nim by wyglądały różnokolorowe iluminacje |
Witaj na Cities Skylines PL!
Aby dodać odpowiedź zaloguj się, lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zalogowani użytkownicy mogą odpowiadać w wątkach
Szybka rejestracja
Możesz także skorzystać z opcji szybkiej rejestracji za pomocą facebooka.
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 23 gości