25-03-2021, 11:19
fajny pomysl z seria zdjec ze swiatlami
ELDORADO kontynuacja
|
||
30-03-2021, 17:22
hehh dzięki, a zauważył ktoś Niezidentyfikowany Obiekt Latający uchwycony na tych klatkach? =D
30-03-2021, 17:37
Że księżyc? ;P
A tak serio, to nie mogę się niczego dopatrzeć :E
31-03-2021, 13:42
Ja chyba ślepy jestem, ale też nie widzę tego latającego obiektu haha
Chyba, ze to chodzi o jaśniejszą od wszystkich gwiazdę, którą widać na kilku zdjęciach
sam dostrzegłem to dopiero po komentarzu od garfielda, znajduje się na 7-10 foto. też początkowo uznałem, że to samolot rejsowy, ale zaobserwowałem to zjawisko potem i nie odbijają one w taki sposób światła, no ciekawe, macie pomysły?
i co też istotne klipa robiłem szot za szotem, samoloty nie latają z taką prędkością
01-04-2021, 12:11
Chyba musisz zaznaczyć obiekt o który chodzi, bo ja na prawdę poza księżycem i jedną nieco jaśniejszą gwiazdą nic nie widzę
01-04-2021, 16:14
to ta 'jaśniejsza gwiazda' nie będąca z pewnością gwiazdą
01-04-2021, 22:08
Spójrz na jej ułożenie względem innych gwiazd czy np. księżyca. Zawsze leży tak samo. To jest po prostu jaśniejsza gwiazda
02-04-2021, 00:51
ktoś widział w 'swoim świecie' tak zapiepszającą gwiazdę duużo jaśniejszą od wszystkich pozostałych??!
a w MAYA świeci słońce
żegnam się z projektem, choć nowych pomysłów jak i rozpoczętych prac dużo w moim 'świecie'. fenomenalna gra, świetne możliwości! brakuje mi tych sesji i z pewnością będzie mi ich brakowało. czas na inne działania... niewykluczone, że zajrzę do miasta czasem, być może pyknę fotkę. fajnie się bawiłem! i dzięki Wam za wsparcie!
|
Jedynie zalogowani użytkownicy mogą odpowiadać w wątkach
Możesz także skorzystać z opcji szybkiej rejestracji za pomocą facebooka.