Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
Warszawa
Ostatnio zrobiłem Arkadię, Zoo, Park Praski i dwa (fikcyjne) obszary przemysłowe na potrzeby miasta. Aktualnie jestem w trakcie robienia mostu gen. Grota - Roweckiego oraz ogromnego zjazdu z Trasy Toruńskiej na Jagiellońską (przy Żerań FSO). Poprawiłem też stację Warszawa Zachodnia oraz powiększałem moje osiedle.

[Obrazek: LsH2GpQ.jpg][Obrazek: MgQgF8l.jpg][Obrazek: fAgZoPj.jpg][Obrazek: OilQvpd.jpg][Obrazek: eaU2vf3.jpg][Obrazek: E2B5RN9.jpg][Obrazek: Xi9euV3.jpg][Obrazek: Ktkv4kR.jpg][Obrazek: BBWM14k.jpg][Obrazek: 8pGDBn7.jpg]

Wiem, że Arkadia nie przypomina tej oryginalnej, ale przynajmniej kształt ścian odwzorowałem  Heh
 Podziękowali: SZyMeX , krzychu124
  Odpowiedz
Zacząłem robić Pragę Płn. i zrobiłem kilka pierwszych dróg i budynków. Zrobiłem też węzeł drogowy, o którym ostatnio pisałem oraz fabryki unikalne z "Industries" na Żeraniu.[Obrazek: kGxeeNs.jpg][Obrazek: gzeScnA.jpg][Obrazek: OzpbDJR.jpg][Obrazek: yQijKfO.jpg][Obrazek: 1wMQuMO.jpg][Obrazek: 9lvzvBS.jpg][Obrazek: F0RDFRB.jpg][Obrazek: ts6aSJb.jpg][Obrazek: gOPyDgv.jpg][Obrazek: WJfcOso.jpg][Obrazek: 0J9X4Ga.jpg][Obrazek: xRlq9jM.jpg][Obrazek: 2ZjvHP4.jpg][Obrazek: xISmqDl.jpg]
I na koniec szybki rzucik na całe miasto z góry:
[Obrazek: InlSEfl.jpg]
 Podziękowali: krzychu124 , SZyMeX , garfield , PanKrzysztofTM
  Odpowiedz
wyglada jak magic roundabout swindon :-)
 Podziękowali: Damex
  Odpowiedz
(26-03-2021, 12:47)Damex napisał(a): Podzielę się nowymi zdjęciami:

[Obrazek: QjLnIzk.jpg][Obrazek: ghyz3Ok.jpg][Obrazek: 5Y6FZGB.jpg][Obrazek: Mk2Vguj.jpg][Obrazek: U3dmj8Y.jpg][Obrazek: Ml2YTmB.jpg]

Cześć, mam pytanie jakie mody posiadasz na te zjazdy z betonowymi ścianami, ten beton , i te przejścia podziemne. Robię teraz swoją Wawe a cienki w te mody jestem.
  Odpowiedz
Hej,
Po długiej przerwie wracam z nowymi screenami z Warszawy. Od ostatniej publikacji udało mi się zrobić okolice skrzyżowania Al. "Solidarności" z Okopową oraz część Wawrzyszewa. Zrobiłem też Metro Młociny chwilowo tylko dla autobusów i metra, tramwaje dobuduję w niedalekiej przyszłości. Dodam też kilka nocnych ujęć.

[Obrazek: QpqTvDY.jpg][Obrazek: TDRKRbU.jpg][Obrazek: UuIduKj.jpg][Obrazek: UDjWwuw.jpg][Obrazek: XwbKIz9.jpg][Obrazek: taiUyPO.jpg][Obrazek: V671Xbb.jpg][Obrazek: pdiAopG.jpg][Obrazek: eJGk1UL.jpg]

Mam nadzieję, że się podobało  Smile
 Podziękowali: krzychu124 , SZyMeX
  Odpowiedz
Hej, czy Twoja mapa jest dostępna w warsztacie Steam?
  Odpowiedz
Nie jest i nie będzie, bo po którejś aktualizacji chyba permanentnie straciłem do niej dostęp. Kiedyś planowałem, że gdy uda mi się zrobić większą część miasta, to ją udostępnię, ale ten plan chyba nie będzie mógł wejść w życie...
  Odpowiedz

Witaj na Cities Skylines PL!
Aby dodać odpowiedź zaloguj się, lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zalogowani użytkownicy mogą odpowiadać w wątkach

Szybka rejestracja

Możesz także skorzystać z opcji szybkiej rejestracji za pomocą facebooka.

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości