14-08-2015, 22:31
Oto moje nowe miasto, stworzone tak naprawdę by przetestować nowy sprzęt, jednak tak bardzo mi się spodobało, że postanowiłam przy nim zostać
Lago Inrtincada - po hiszpańsku - Fikuśne Jezioro , powstało otaczając takowe i rozrastało się wokół niego. Miasto zamieszkuje 100 458 ludzi w 89% zadowolonych z tego powodu, a bez pracy egzystuje 3% populacji.
[ATTACHMENT NOT FOUND]
[ATTACHMENT NOT FOUND]
[ATTACHMENT NOT FOUND]
[ATTACHMENT NOT FOUND]
[ATTACHMENT NOT FOUND]
Aleja przecinająca cały półwysep na dwie części
[ATTACHMENT NOT FOUND]
Widoczek z wieży telewizyjnej Nie wiem, czy lepiej zostawić brzegi półwyspu w naturalnym kształcie (budując drogi podążałam dokładnie wzdłuż brzegu) czy lepiej zamienić je na proste odcinki ze ścieżkami (waterfronts) przy wodzie? Co by lepiej wyglądało?
[ATTACHMENT NOT FOUND]
Uwielbiam dbać o takie szczegóły
[ATTACHMENT NOT FOUND]
[ATTACHMENT NOT FOUND]
Na lotnisko ciągle nie mam pomysłu... To jest tymczasowe
[ATTACHMENT NOT FOUND]
Oczyszczalnia ścieków
W planach mam całkowicie zabudować część terenów po przeciwnej stronie wieży telewizyjnej oraz zabudowę już czekającej na to sieci dróg przy strefie przemysłowej.
Ciągle, nadal, nieprzerwanie walczę z korkami, a to przy katedrze obfitości, a to w strefie przemysłowej... Cierpliwości zaczyna mi brakować.
Lago Inrtincada - po hiszpańsku - Fikuśne Jezioro , powstało otaczając takowe i rozrastało się wokół niego. Miasto zamieszkuje 100 458 ludzi w 89% zadowolonych z tego powodu, a bez pracy egzystuje 3% populacji.
[ATTACHMENT NOT FOUND]
[ATTACHMENT NOT FOUND]
[ATTACHMENT NOT FOUND]
[ATTACHMENT NOT FOUND]
[ATTACHMENT NOT FOUND]
Aleja przecinająca cały półwysep na dwie części
[ATTACHMENT NOT FOUND]
Widoczek z wieży telewizyjnej Nie wiem, czy lepiej zostawić brzegi półwyspu w naturalnym kształcie (budując drogi podążałam dokładnie wzdłuż brzegu) czy lepiej zamienić je na proste odcinki ze ścieżkami (waterfronts) przy wodzie? Co by lepiej wyglądało?
[ATTACHMENT NOT FOUND]
Uwielbiam dbać o takie szczegóły
[ATTACHMENT NOT FOUND]
[ATTACHMENT NOT FOUND]
Na lotnisko ciągle nie mam pomysłu... To jest tymczasowe
[ATTACHMENT NOT FOUND]
Oczyszczalnia ścieków
W planach mam całkowicie zabudować część terenów po przeciwnej stronie wieży telewizyjnej oraz zabudowę już czekającej na to sieci dróg przy strefie przemysłowej.
Ciągle, nadal, nieprzerwanie walczę z korkami, a to przy katedrze obfitości, a to w strefie przemysłowej... Cierpliwości zaczyna mi brakować.