|
Notarialne poświadczenie dokumentów
|
Добрий день! Дівчатка, підкажіть, будь ласка, хто стикався з нотаріальним завіренням документів для України тут, у Варшаві. Мені потрібно завірити копію паспорта та диплома для подачі в український вуз. Чи є якісь спеціальні вимоги? Чи достатньо просто піти до першого-ліпшого нотаріуса в центрі? Дуже не хочу помилитися, бо документи термінові.
(Wczoraj, 18:54)Loria napisał(a): Добрий день! Дівчатка, підкажіть, будь ласка, хто стикався з нотаріальним завіренням документів для України тут, у Варшаві. Мені потрібно завірити копію паспорта та диплома для подачі в український вуз. Чи є якісь спеціальні вимоги? Чи достатньо просто піти до першого-ліпшого нотаріуса в центрі? Дуже не хочу помилитися, бо документи термінові. привіт! Я теж у Варшаві і нещодавно проходив через це. До першого-ліпшого нотаріуса йти можна, але є ризик, що він зробить завірення по-польськи, а в Україні потім попросять ще й переклад і апостиль, якщо це потрібно для офіційних установ.
Найкраще звертатися до тих, хто спеціалізується саме на українських документах. Ось тут, наприклад: https://europe-documents.com/varshava/
Вони не просто ставлять печатку, а одразу перевіряють, чи правильно оформлені копії, чи потрібен переклад, чи підходить саме такий тип завірення для твоєї мети. Я завіряв там свій диплом і трудову книжку — все прийняли в Україні без жодних питань. І головне, що вони поруч і все пояснюють українською, тому ніяких непорозумінь. Рекомендую не ризикувати і звернутися до фахівців.
|
Witaj na Cities Skylines PL!
Aby dodać odpowiedź zaloguj się, lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zalogowani użytkownicy mogą odpowiadać w wątkach
Szybka rejestracja
Możesz także skorzystać z opcji szybkiej rejestracji za pomocą facebooka.
Użytkownicy przeglądający ten wątek: