jeszcze pomysł programisty:
Pojedynki
a) Użytkownik X wyzywa na pojedynek użytkownika/użytkowników Y, ustala tytul walki itp.
b) po zaakceptowaniu walki tworzy się na podstronie wpis o bitwie wraz z pracami
c) głosowanie
d) dodanie punktów (wygrana-przegrana-remis-ucieczka)
Które lepsze? pojedynki czy wyzwania? a Może obie zostawić?
Bardzo proszę o opinię
WeterGames napisał(a):Dla mnie przykładem powinna być strona simcity ładna na czasie i wszystko jest poukładane
Masz na myśli simcity.com ?
Teraz ogarniamy forum, portalem zajmiemy się w następnych etapach.
Przy okazji, poszukuję osoby ze znajomością języka anielskiego, do moderowania Wyzwań i Pojedynków w języku angielskim, chcę ściągnąć ludzi z forum oficjalnego.
12-11-2015, 18:57 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-11-2015, 19:07 przez marcinbvb.)
Nie wiem czy tylko ja tak mam ale gdy klikam na jakiś temat z zakładki "Ostatnio aktywne tematy" to mam tylko biały ekran i żadna strona się nie wczytuje. Pozostałe zakładki z prawej strony ekranu działają normalnie.
Druga sprawa. Jakoś wcześniej nie zwróciłem uwagi na format daty, ale czy nie lepiej wprowadzić DD-MM-RRRR? Ten jaki jest teraz moim zdaniem może wielu ludzi wprowadzić w błąd. Tak na szybko przejrzałem sobie kilka innych stron i chyba nigdzie takiego nie znalazłem. Jeśli już miesiąc jest jako pierwszy to jest zapisany słownie (cała nazwa albo 3 pierwsze litery)