15-06-2017, 12:34
(15-06-2017, 10:23)Egoista napisał(a): W tej sprawie pomagają też dwa mody Less strem i loading scren mod. Skracają czas wczytywania
Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
Chłopaki mam 730 obiektów z czego samych modów tylko 13.
podczas włączenia gry za długo się wyświetla logo Paradox z dwie lub trzy minuty.
potem jest meni główne, wczoraj weszłam do manageru treści i chciałam stworzyć swój styl, podmiejskiej zabudowy.
w trakcie go tworzenia gra z piec razy przestała działać i się wyłączała. Już po tym mój zapis gry nie odczytuje a mam
ich dużo, zapasowe kobie jak w pamięci Laptopa tak i chmurze. po prostu ekran ładowania najpierw ciągnie powoli,
a po 8 minutach kółko się kreci bez koniecznie i tak trwa 20/25 min aż muszę zwyczajnie wyłączyć grę za pomocą Manager zadań.
Odpaliłam nową grę, z trudem ale nowa się uruchomiła w ciągu 15 min.
Ręce mi opadają jak tyle tworzę projektuje a tu przez bóg wie co wszystko idzie w diabli...
Może ktoś miał coś takiego. Tak chcę wrócić do swego miasta i budować go dalej rozwijać.
Zapewne wiecie co czuje się w trakcie i jak to jest stracić tyle pracy i wysiłku.
Okazalo się jednak zr mam trochę wiecej tych modów plus te dwa ostatnie od Egoista, wybacz nie znam swojego imienia więc uzywam nika..
Nizej mam spis modow w postaci zdjęć.