01-09-2017, 05:52
(30-08-2017, 09:00)Egoista napisał(a): Cześć Gabrielle , miło cie znów widzieć dla mnie ostatnio dodatki , są lekkim nie wypałem . Fakt ten dodatek ma być duży , ale według mnie idą na łatwiznę . Zamiast skupić się na czymś porządnym , dadzą niby 350 obiektów i są zadowoleni . A to samo można mieć z warsztatu , nawet lepsze . Nawet jak już dadzą jakiś nowy budynek , do jakiś usług . To jest on tak mały , jak miniaturka . Chyba boją się, stworzyć coś większego .
Według mnie , powinni dać jeszcze więcej środków transportu .
Bo jest z czego wybierać .
Choćby helikoptery , czy motorówki albo jachty .
Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
Witaj
Mi w tych dodaykach brakuje życia i interakcji z stworzonym przez siebie światem. Brak tu katastrof technogennych, wybuch elektrowni, katastrofy lotnicze, zderzenia pociągów, samochodów itd.
Ludzi niczego nie wymagają, nie skarżą, jsk cos nie tak poprostu wyjeżdżają z miasta. Brakuje też prawdziwej gospodarki i produkcji wszelakich dóbr i chadlowanie tym.
Chcę sie miec wpływ nie tylko na budowanie, ale uczestniczyć w procesach życia codzinnego społeczności, kierowaniem procesami gospodarki, likwidacja skutków poważnych katastrof nie naturalnych i po nich poprawić bezpieczeństwo w każdej sferzy miasta. Mam nadzieję ze rozumiecie o co mi chodzi. Bo odnoszę wrażenie że ta symulacji potrzebuje cię tylko do poszerzania się. Jesli to ms byc prawdziwa symulacja życia miasta to taką powinna zostać.