01-09-2017, 13:07
No o tym przemyśle nie pomyślałem , nawet tego nie zauważyłem w grze .
Faktycznie brakuje takiej prawdziwej gospodarki .
Przydała by się taka jak serii Anno 1404 jeśli ktoś kojarzy.
Pierw zbieramy surowce, a potem dopiero je przetwarzamy , wtedy było by co robić .
Ale widać twórcy bardziej skupili się na mechanice miasta .
Tak jak pisałaś , ludzie uciekają z miasta, i trzeba samemu, się dowiedzieć co się dzieje. Albo narzekanie że nie ma prądu czy wody , chociaż są podłączeni .
Na lotnisku , też jest taka cisza , że tylko się zbuduje i działa samo .
Beż żadnych problemów .
A nawet zwykła pogoda , czy pora roku , mogła by trochę namieszać i wprowadzić coś ciekawego .
Ja mam cichą nadzieję, że w końcu powstanie CS 2 za max 2-3 lata . A kasy na pewno im teraz nie brakuje.
Bo za nie długo braknie mi pamięci RAM , przy takim tempie jakim rozwija się worhshop .
Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
Faktycznie brakuje takiej prawdziwej gospodarki .
Przydała by się taka jak serii Anno 1404 jeśli ktoś kojarzy.
Pierw zbieramy surowce, a potem dopiero je przetwarzamy , wtedy było by co robić .
Ale widać twórcy bardziej skupili się na mechanice miasta .
Tak jak pisałaś , ludzie uciekają z miasta, i trzeba samemu, się dowiedzieć co się dzieje. Albo narzekanie że nie ma prądu czy wody , chociaż są podłączeni .
Na lotnisku , też jest taka cisza , że tylko się zbuduje i działa samo .
Beż żadnych problemów .
A nawet zwykła pogoda , czy pora roku , mogła by trochę namieszać i wprowadzić coś ciekawego .
Ja mam cichą nadzieję, że w końcu powstanie CS 2 za max 2-3 lata . A kasy na pewno im teraz nie brakuje.
Bo za nie długo braknie mi pamięci RAM , przy takim tempie jakim rozwija się worhshop .
Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka