Dawno nie dodawałem nowych zdjęć i czas to zmienić , dzisiaj nie będzie długiego opisu .
miasto trochę się rozrosło , a że jest to centrum, to pracy jest dwa razy więcej.
W tym projekcie postawiłem na szczegółowość i to mi najwięcej zajmuje czasu .
dzisiaj na pierwszy plan , pójdzie oczyszczalnia ścieków , zajezdnia autobusów na którym spędziłem 3 dni i mały kompleks naukowy i jeszcze sam nie wiem ala strefa biurowa plus mała zajezdnia sterowców .
przepraszam za jakość zdjęć , nie widać na nich wszystkich szczegółów .
ale przejdźmy do zdjęć .
Mała uwaga , aby powiększyć zdjęcie , wystarczy otworzyć je w nowym oknie .
czas na zajezdnie , tu niestety tylko dwa zdjęcia
Mały kompleks z połączoną strefą wypoczynkową
nowa część centrum
Na wyspie, zaszły też mały zmiany kosmetyczne , plaża została powiększona i przesunięta bardziej w głąb morza , a przesmyk został usunięty, i powstało miejsce na port
I jeszcze na koniec , widok na centrum o zmroku
miasto jest cały czas w budowie , więc często występują dziury w centrum i nie jest one spójne .
Ale ciężko, jest mi się skupić na jednym kierunku, i w nim podążać .
miasto trochę się rozrosło , a że jest to centrum, to pracy jest dwa razy więcej.
W tym projekcie postawiłem na szczegółowość i to mi najwięcej zajmuje czasu .
dzisiaj na pierwszy plan , pójdzie oczyszczalnia ścieków , zajezdnia autobusów na którym spędziłem 3 dni i mały kompleks naukowy i jeszcze sam nie wiem ala strefa biurowa plus mała zajezdnia sterowców .
przepraszam za jakość zdjęć , nie widać na nich wszystkich szczegółów .
ale przejdźmy do zdjęć .
Mała uwaga , aby powiększyć zdjęcie , wystarczy otworzyć je w nowym oknie .
czas na zajezdnie , tu niestety tylko dwa zdjęcia
Mały kompleks z połączoną strefą wypoczynkową
nowa część centrum
Na wyspie, zaszły też mały zmiany kosmetyczne , plaża została powiększona i przesunięta bardziej w głąb morza , a przesmyk został usunięty, i powstało miejsce na port
I jeszcze na koniec , widok na centrum o zmroku
miasto jest cały czas w budowie , więc często występują dziury w centrum i nie jest one spójne .
Ale ciężko, jest mi się skupić na jednym kierunku, i w nim podążać .