17-09-2017, 21:21
Przyszła pora wejść do miasta. Sporo prac zostało wykonanych, ale ze względu na pogłębiającą się "nie pamięć" lapka nie zwlekam z publikacją, miasto jest dobrze zorganizowane i mam nadzieję, że jeszcze parę elementów przybędzie.
Pokazałem Wam poprzednio pierwszą dzielnicę, a teraz wejdziemy do miasta od wschodniej strony
znajomo wygląda? to malutkie osiedle na skraju miasta, zamieszkują tu głównie pracownicy pobliskiego przedsiębiorstwa wyrobów z drewna
połowa osiedla powstała niedawno stąd też brakuję tu zieleni
rzut beretem i są w pracy
w tle główny dworzec kolejowy
nadal ten sam włoski styl oraz kolor, który jak się przekonacie będzie kolorem miasta
a zaraz za min zaczyna się strefa biurowo-handlowa
Po drugiej stronie znajduje się również komisariat główny, zajezdnia autobusów miejskich oraz cmentarz z parkiem
aa za plecami mamy wodociągi z pierwszego odcinka
a tak wygląda początek głównej ulicy biegnącej przez środek miasta - tu też widać brak zasadzonej zieleni, w biurach dopiero zaczęto wstawiać nowe meble
(przed wejściem do kolejnej strefy 30min czas wolnego dla całej wycieczki)
Pokazałem Wam poprzednio pierwszą dzielnicę, a teraz wejdziemy do miasta od wschodniej strony
znajomo wygląda? to malutkie osiedle na skraju miasta, zamieszkują tu głównie pracownicy pobliskiego przedsiębiorstwa wyrobów z drewna
połowa osiedla powstała niedawno stąd też brakuję tu zieleni
rzut beretem i są w pracy
w tle główny dworzec kolejowy
nadal ten sam włoski styl oraz kolor, który jak się przekonacie będzie kolorem miasta
a zaraz za min zaczyna się strefa biurowo-handlowa
Po drugiej stronie znajduje się również komisariat główny, zajezdnia autobusów miejskich oraz cmentarz z parkiem
aa za plecami mamy wodociągi z pierwszego odcinka
a tak wygląda początek głównej ulicy biegnącej przez środek miasta - tu też widać brak zasadzonej zieleni, w biurach dopiero zaczęto wstawiać nowe meble
(przed wejściem do kolejnej strefy 30min czas wolnego dla całej wycieczki)