17-10-2017, 11:48
Dzięki za komentarze . Stadion, który umieściłem w grze wydawał mi się najprostszy z dostępnych. W owych czasach trybuny na stadionach były budowane na nasypie z ziemi, ale niestety nigdzie nie znalazłem takiego obiektu :/, może ktoś na forum by się podjął takiej próby . Czy ten stadion jest zbyt kolorowy, wydaje mi się, że chodzi Ci o czerwone boisko, bo ten stadion jest dość skromny i ma jedną trybunę z miejscami stojącymi, a i budynek zarządu klubu nie jest imponujący . Sam się zastanawiałem czy stworzyć stadion lekkoatletyczny czy piłkarski, a akurat nawierzchnia w nim rzuca się w oczy, ale z drugiej strony nie mogłem znaleźć żadnych kolorowych fotografii z tego okresu, więc przyjąłem, że musieli w jakiś sposób te strefy dla kulomiotów, biegaczy, tyczkarzy itd. wyodrębnić, więc może korzystali z takich nawierzchni . Do tego uznałem, że ten stadion został wybudowany w latach 30, a ówczesne Niemcy za wszelką cenę starały się pokazać jak są potężne (igrzyska w 1936r.), więc przy okazji wybudowali stadion w małym miasteczku, który następnie został odbudowany w takim kształcie po wojnie . Poza tym jak wcześniej powiedziałem szukając na Steam obiektu trafiałem wyłącznie albo na jakieś nowoczesne stadiony, albo na pojedyncze boiska bez jakichkolwiek budynków. Ewentualnie mogę to wyburzyć i w końcu nauczyć się korzystać z narzędzi do edytowania obiektów w grze .