18-02-2018, 15:54
No i jest!
Chyba największy update jak dotąd.
Idzie mi coraz szybciej to budowanie.
Trochę skaczę po mapie... I tak, po woli zabudowuję wyspę Łasztownię. Jest wstępny zarys Trasy Zamkowej (głównej drogi wjazdowej do miasta).
Jest trochę zabudowań przemysłowych, biurowych itp. Udało mi się znaleźć budynek na urząd celny, kapitanat portu i biurowiec przy bulwarach.
Jest zarys fabryki czekolady. Jest też komisariat policji portowej i remiza straży portowej.
Tak to się prezentuje na chwilę obecną z góry.
Jest i remiza portowa z małym placem do ćwiczeń.
Posterunek policji. Poniżej znajduje się też przystań policyjna.
Trochę budynków przemysłowych i handlowych.
Patrol drogówki już kasuje mandaty!
Jest i kolejny kościół.
Stacja benzynowa BP (powinna być shell ale żaden model nie pasował kształtem)
Jadąc dalej trochę administracji, przychodnia portowa...
Jest i budynek urzędu celnego oraz nowy biurowiec u którego podnóży będą piękne bulwary.
Za tym wszystkim zarys fabryki czekolady.
Mam też ukształtowany dworzec główny ale nie pokażę póki nie zrobię finalnej wersji bo to będzie istna petarda! :
Jeśli komputer wyda to po zabudowaniu całej Łasztowni wrzucę krótki filmik bo zdjęcia nie oddają w ogóle tego jak fajnie to wszystko wygląda w grze
Chyba największy update jak dotąd.
Idzie mi coraz szybciej to budowanie.
Trochę skaczę po mapie... I tak, po woli zabudowuję wyspę Łasztownię. Jest wstępny zarys Trasy Zamkowej (głównej drogi wjazdowej do miasta).
Jest trochę zabudowań przemysłowych, biurowych itp. Udało mi się znaleźć budynek na urząd celny, kapitanat portu i biurowiec przy bulwarach.
Jest zarys fabryki czekolady. Jest też komisariat policji portowej i remiza straży portowej.
Tak to się prezentuje na chwilę obecną z góry.
Jest i remiza portowa z małym placem do ćwiczeń.
Posterunek policji. Poniżej znajduje się też przystań policyjna.
Trochę budynków przemysłowych i handlowych.
Patrol drogówki już kasuje mandaty!
Jest i kolejny kościół.
Stacja benzynowa BP (powinna być shell ale żaden model nie pasował kształtem)
Jadąc dalej trochę administracji, przychodnia portowa...
Jest i budynek urzędu celnego oraz nowy biurowiec u którego podnóży będą piękne bulwary.
Za tym wszystkim zarys fabryki czekolady.
Mam też ukształtowany dworzec główny ale nie pokażę póki nie zrobię finalnej wersji bo to będzie istna petarda! :
Jeśli komputer wyda to po zabudowaniu całej Łasztowni wrzucę krótki filmik bo zdjęcia nie oddają w ogóle tego jak fajnie to wszystko wygląda w grze