Witajcie moi drodzy! Od długiego czasu w wolnych chwilach dłubię przy moim mieście Black Water. Robiłem to jednak bez konkretnego kierunku, pomysłu i otoczki fabularnej, ot pod wpływem chwili. Dlatego, jako iż najbardziej lubię przebudowywać to, co już jest, postanowiłem zrobić pamiętnik z istniejącego już (w miarę kompletnego) miasta, które sukcesywnie będę przebudowywał upłynniając ruch i poprawiając walory estetyczne! Tak więc drobnym wprowadzeniem,
Black Water jest współcześnie stworzonym miastem będącym odpowiedzią na przeludnienie okolicznych regionów. Region Black Water na zacohdnim wybrzeżu wykształcił miasto o tej samej nazwie w połowie lat pięćdziesiątych ubiegłego wieku. Pierwsza ludność zajmowała się przemysłem drzewnym, dopiero w wyniku wycinki lasów, miasto przekształciło się w aglomerację aspirująca do siedziska specjalistów IT oraz hi-tech.
Obecny gubernator, Aquar Fineos, planuje jednak uzupełnić portfolio regionu, zagospodarowując dziewicze wybrzeże w szereg atrakcji turystycnzo wypoczynkowych. Na pierwszy etap wysuwa się jednak fatalny stan komunikacji miejskiej oraz infrastruktury drogowej, z którą świeżo wybrany urząd zobowiązał się walczyć.
STAN OBECNY (prawie)
Międzynarodowe Lotnisko Portkey
Imigranckie osiedla w dzielnicy Gringer's Valley
Wesley Square - osiedle niskiej zabudowy wraz z terenami zielonymi.
Centrum Handlowe CK Hogsmeade
Snape's Avenue
Second downtown - rozbudowa miasta na drugi brzek rzeki
Kampus im. prof. Longbottom
(Dziś po południu aktualizacja o najnowszą mapę i więcej terenów, teraz nie mam jak robić zdjęć , poprawię także opis)
Black Water jest współcześnie stworzonym miastem będącym odpowiedzią na przeludnienie okolicznych regionów. Region Black Water na zacohdnim wybrzeżu wykształcił miasto o tej samej nazwie w połowie lat pięćdziesiątych ubiegłego wieku. Pierwsza ludność zajmowała się przemysłem drzewnym, dopiero w wyniku wycinki lasów, miasto przekształciło się w aglomerację aspirująca do siedziska specjalistów IT oraz hi-tech.
Obecny gubernator, Aquar Fineos, planuje jednak uzupełnić portfolio regionu, zagospodarowując dziewicze wybrzeże w szereg atrakcji turystycnzo wypoczynkowych. Na pierwszy etap wysuwa się jednak fatalny stan komunikacji miejskiej oraz infrastruktury drogowej, z którą świeżo wybrany urząd zobowiązał się walczyć.
STAN OBECNY (prawie)
Międzynarodowe Lotnisko Portkey
Imigranckie osiedla w dzielnicy Gringer's Valley
Wesley Square - osiedle niskiej zabudowy wraz z terenami zielonymi.
Centrum Handlowe CK Hogsmeade
Snape's Avenue
Second downtown - rozbudowa miasta na drugi brzek rzeki
Kampus im. prof. Longbottom
(Dziś po południu aktualizacja o najnowszą mapę i więcej terenów, teraz nie mam jak robić zdjęć , poprawię także opis)