01-09-2018, 12:35
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-09-2018, 12:37 przez matthew94s.)
Jak najbardziej można kilkutysięczne miasto, a także można spróbować nie przenosić jakiegoś konkretnego miasta, a na przykład obszar na którym znajduje się kilka wsi i starać się odwzorować pola, lasy czy inne charakterystyczne krajobrazy (np. jakąś gminę w Bieszczadach ). Nazwę "miasto" można w tym wyzwaniu interpretować szeroko i nawet jak ktoś podejmie się przeniesienia wsi Kozy w woj. Śląskim (największa wieś w Polsce, która ma 12 tys. mieszkańców) to spełni warunki wyzwania. Lukeps Twój Szczecin akurat fajnie wyglądał, mimo że nie byłem w tym mieście i nie zdaje sobie sprawy jak bardzo realistycznie je zbudowałeś . Wielki szacunek za pracę włożoną w to miasto. Domyślam się, że pewnie gra się posypała i dlatego nie kontynuowałeś projektu. Tak jak wspominałem na początku zdaje sobie sprawę, że jest to trudne wyzwanie, ale wydaje mi się bardzo fascynujące i fajnie będzie jak ktoś się go podejmie. Może ja spróbuje na moim słabszym komputerze zbudować jakąś mniejszą miejscowość, ale aktualnie mam inne sprawy na głowie.