11-09-2018, 08:28
(11-09-2018, 07:49)Slightly Mad napisał(a):(10-09-2018, 23:53)garfield napisał(a): @Slightly Mad faktycznie jest troszeczke chaotycznie ale fajnie ze pamietasz o parkach i duzych terenach zielonych, a kolej to nie pojedyncza linia tylko wiekszy system. Duzy plus za historie - szabrownicy sowieci etc. robi sie mrocznie uwazaj na trakcje trmawajowa - podobno pod lodzia juz ukradli
A dziękuję bardzo. Staram się pamiętać o parkach i terenach zielonych. Chciałbym żeby miasto było takimi "płucami regionu" co ma przyciągać turystów :-) Kolej mam nadzieję że stanie się jedyne z głównych transportów mojego miasta i regionu :-) na szczęście mroczna przeszłość miasto ma już za sobą. Teraz co najwyżej z większych afer pójdzie jakąś łapówka ale to już temat na kolejne części historii (chociaż kto wie jakie jeszcze mroczne tajemnice są ukryte w archiwum miasta :-) ) . Co do chaosu- mój kierownik zawsze mi powtarzał, że w pracy zaczynam 5 rzeczy na raz i nigdy żadnej nie kończę albo są zrobione na odwal i tak mi powtarzał długo że w końcu się nauczyłem :-) więc może uda mi się te naukę przenieść na miasto
xD to tak jak ja z remontem wszystko skonczone na 90% bo zaczynam cos innego