23-09-2018, 20:01
40 tys. miasto doczekało się swojego własnego lotniska! Co więcej, wraz z jego budową powstała linia SKM łącząca port lotniczy z morskim przebiegając przez Dworzec Główny oraz dwie mniejsze stacje na terenie miasta. Oprócz tego do lotniska została wybudowana nowa linia tramwajowa oraz wyznaczona linia autobusowa. Dzięki temu port jest znakomicie skomunikowany z każdym rejonem miasta.
Screeny:
Nowe stacje SKM:
Oraz powiększające się osiedle na południu miasta. Nie ma tu jeszcze dopieszczonej zieleni ale podczas budowy lotniska i zajmowania się komunikacją (której dobre ustawienie było potwornie długie i irytujące :P) wymarło/wyprowadziło mi się 2 tys. mieszkańców więc musiałem na szybko walnąć parę bloczydeł
Oraz standardowo widok z góry
Niedługo postaram się dać update w sprawie komunikacji miejskiej bo doszło wiele nowych linii. Przy okazji uaktualnię schemat.
Zapraszam do oceniania i komentowania!
Screeny:
Nowe stacje SKM:
Oraz powiększające się osiedle na południu miasta. Nie ma tu jeszcze dopieszczonej zieleni ale podczas budowy lotniska i zajmowania się komunikacją (której dobre ustawienie było potwornie długie i irytujące :P) wymarło/wyprowadziło mi się 2 tys. mieszkańców więc musiałem na szybko walnąć parę bloczydeł
Oraz standardowo widok z góry
Niedługo postaram się dać update w sprawie komunikacji miejskiej bo doszło wiele nowych linii. Przy okazji uaktualnię schemat.
Zapraszam do oceniania i komentowania!