13-10-2018, 19:42
Dzisiaj nieco inaczej, mianowicie głównie nocne widoki miasta a przede wszystkim starówki (Tak naprawdę to zbyt dużo po prostu nie zbudowałem a chcę jakoś rozruszać ten temat :P)
Zacznijmy jednak od tego co rzeczywiście jest w mieście nowe, czyli ...blokowisko xD Z racji powiększenie strefy przemysłowej na szybko musiałem gdzieś postawić parę bloczków, padło na okolice szpitala wojewódzkiego:
No i wspomniana strefa przemysłowa:
No i kilka (a w zasadzie kilkanaście xD) zdjęć nocnych:
Na początek z lotu ptaka ukazujące cały region:
Oraz screeny przeważnie z pierwszej osoby, głównie ze Starówki i Centrum
No i to tyle. Budowa idzie niestety baaardzo powoli z powodu braku czasu więc i fotki są znacznie rzadziej. Aktualnie zajmę się pewnie dokończeniem strefy przemysłowej przy porcie oraz kolejnymi wiochami w regionie
Jak tylko coś wybuduję to pojawią się nowe screeny, tymczasem jak zwykle zapraszam do komentowania, oceniania i krytykowania
Zacznijmy jednak od tego co rzeczywiście jest w mieście nowe, czyli ...blokowisko xD Z racji powiększenie strefy przemysłowej na szybko musiałem gdzieś postawić parę bloczków, padło na okolice szpitala wojewódzkiego:
No i wspomniana strefa przemysłowa:
No i kilka (a w zasadzie kilkanaście xD) zdjęć nocnych:
Na początek z lotu ptaka ukazujące cały region:
Oraz screeny przeważnie z pierwszej osoby, głównie ze Starówki i Centrum
No i to tyle. Budowa idzie niestety baaardzo powoli z powodu braku czasu więc i fotki są znacznie rzadziej. Aktualnie zajmę się pewnie dokończeniem strefy przemysłowej przy porcie oraz kolejnymi wiochami w regionie
Jak tylko coś wybuduję to pojawią się nowe screeny, tymczasem jak zwykle zapraszam do komentowania, oceniania i krytykowania