halo halo, ja miałem w koninie (prawdziwe miasto w prawdziwym życiu) odkryty basen przy rzece! teraz już nie istnieje ale moi rodzice się tam bawili doskonale. planują reaktywację w ogóle. Przecież latem w koninie są miliony ludzi nad jeziorami z całego województwa. Je***** szpilki nie da się wcisnąć. 50% jezior jest sztucznych, ale jakoś jedziemy. Mimo że mieszkam we Wrocławiu pamiętam magię tego miasta. Wrocław miastem na wodzie? Pfff. Konin bardziej. :P
Btw moje liceum też miało basen, siłownie, park i saunę... Więc polecam. Jedno z bogatszych miast w Polsce przez długi czas :P
ah, warto zaznaczyć że SLD i czerwoni tam są od upadku ZSRR. I jakoś sobie radzą najwyraźniej Komuniści na drzewach, ale idea nie jest zła, najwyraźniej działa :P
Btw moje liceum też miało basen, siłownie, park i saunę... Więc polecam. Jedno z bogatszych miast w Polsce przez długi czas :P
ah, warto zaznaczyć że SLD i czerwoni tam są od upadku ZSRR. I jakoś sobie radzą najwyraźniej Komuniści na drzewach, ale idea nie jest zła, najwyraźniej działa :P
SZyMeX napisał 24-11-2018, 10:42:
Darujmy sobie używanie wulgaryzmów...
Darujmy sobie używanie wulgaryzmów...