30-11-2018, 17:16
Nic nie bylo juz prawie dwa tygodnie z Polbrowa a na forum sie troszeczke "cmentarz" zrobil xD. "Stare Filtry" biznesowa czesc Wildy jest gotowa w okolo hmm 80%, malo czasu mam ostatnio i sporo czasu zajelo mi szukanie budynkow (towery wuburzalem i przestawialem kilka razy nigdy do konca mi sie nie podobal widok z oddali xD, a to troszeczke meczace tak szukac subowac budowac wyrzucac itd.) dodatkowo musialem przekopac internet w poszukiwaniu tekstur do PO moda ehh. To taki update zapowiedz "Starych Filtrow" i troszeczke tak bez tematu ogolnie :P
Butikowy Dom Handlowy "Zenator" znajduje sie w nizszej czesci Daq Development Tower obok ekskluzywnych ulic handlowych (w centrum i na starym miescie) jest jednym z tych miejsc gdzie mozna zakupic produkty znanych projektantow. Polbrow ma najwzsze nasycenie rynku produktami luksusowymi w regionie wyprzedza Berlin i dorownuje Wiedniowi.
Widok na CIM National Bank i widok z lobby banku na ulice :P
Widok Na Bronowice i Wilde (w budowie)
I takie tam widoczki, zeby nie bylo ze Polbrow buduje na innej mapie :P Jozefow, Bienczyce i Doborzec
Butikowy Dom Handlowy "Zenator" znajduje sie w nizszej czesci Daq Development Tower obok ekskluzywnych ulic handlowych (w centrum i na starym miescie) jest jednym z tych miejsc gdzie mozna zakupic produkty znanych projektantow. Polbrow ma najwzsze nasycenie rynku produktami luksusowymi w regionie wyprzedza Berlin i dorownuje Wiedniowi.
Widok na CIM National Bank i widok z lobby banku na ulice :P
Widok Na Bronowice i Wilde (w budowie)
I takie tam widoczki, zeby nie bylo ze Polbrow buduje na innej mapie :P Jozefow, Bienczyce i Doborzec